Baleset

Halálos tragédia Budapesten

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Öngyilkos lett a kelebiai posta vezetője

Vizsgálat indult, mert a férfi a munkakörülményeket tette felelőssé állítólagos búcsúlevelében.

Végzett magával a Bács-Kiskun megyei Kelebia postavezetője; úgy tudni, emailben hagyott búcsúüzenetet, mielőtt rászánta volna magát tettére.

Az Index cikke szerint K. L. a levélben arról írt, 46 éven keresztül dolgozott a postánál, de úgy érezte, kilátástalan a helyzet, kevés a fizetés, túl nagy szerepet kapott a munkájában az értékesítés, miközben elkeserítőek a munkakörülmények.

Kevés a munkavállaló, és van olyan posta, ahol a mellékhelyiség egy pottyantós vécé a kert végében

– fogalmazott állítólag az emailben, melynek valódiságát az Index szerint egyelőre nem erősítették meg, akárcsak annak a levélét, melyben állítólag maga a vezérigazgató adott tájékoztatást a tragikus esetről. Úgy tudni, utóbbiban arról van szó, hogy a vállalatnál értetlenül állnak a postavezető halála előtt, a posta működése minden tekintetben megfelelő volt, az ügyet a posta és a rendőrség is vizsgálja, valamint az a kérés is szerepel a vezetői levélben, hogy a vizsgálat lezárultáig senki se nyilatkozzon.

Az Index kereste az esettel kapcsolatban a posta kommunikációs osztályát, ahonnan az alábbi választ kapták:

„A Magyar Posta vezetése megrendüléssel értesült a kelebiai postavezető haláláról. Az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja, ezért az ügyről a posta nem nyilatkozhat. Társaságunk belső vizsgálatot indított az ügy körülményeinek tisztázására. A vállalat mindent megtesz, hogy a következő időszakban segítse a családot és a postás kollégákat a gyász feldolgozásában.”

Ha te is úgy érzed, hogy segítségre lenne szükséged, hívd a 116-123 ingyenes lelki elsősegély számot és olvasd el ezt az oldalt! Ha másért aggódsz, itt találsz segítséget.