Megkéseltek egy tanárt egy győri iskolában

Több késszúrás érte az 51 éves tanárnőt.

Rendőrautók a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma előtt 2019. december 5-én, miután az iskolában késelés történt.
Rendőrautók a Győri Szakképzési Centrum Jedlik Ányos Gépipari és Informatikai Szakgimnáziuma, Szakközépiskolája és Kollégiuma előtt 2019. december 5-én, miután az iskolában késelés történt. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Csütörtök dél körül megszúrtak egy tanárnőt a győri Jedlik Ányos középiskolában – számolt be az esetről az Indexnek több olvasó.

A rendőrség később megerősítette a késelés hírét, azt írták: a feltételezett elkövetőt elfogták, a sértettet, vagyis a tanárnőt a mentők kórházba vitték. Úgy tudni, egy 17 éves fiú késelte meg az 51 éves pedagógust.

A rendőrök még helyszínelnek, az intézmény előtt több rendőrségi jármű is áll.

A győri Petz Aladár Megyei Oktatókórház azt közölte az MTI-vel, a megszúrt tanárnő állapota stabil, nincs életveszélyben, jelenleg megfigyelés alatt van.

Több késszúrás érte, egyebek mellett a hátán, de sérült az alkarja is, amelyet később műteni kell.

Gede Eszter, a Győri Szakképzési Centrum kancellárja az Indexnek azt mondta, nagyon sajnálják, megrendüléssel értesültek a történtekről.

A lap kereste az iskolát is, az igazgató azonban nem kívánt nyilatkozni, úgy tudni, nagy a felfordulás az intézményben.

Kapcsolódó hírek