Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Belföld

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Megvan a győri ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje

RövidenRöviden
Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke a szocialisták, a DK, a Momentum, az LMP, a PM és a Jobbik által alkotott győri ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje (k) beszél a pártok képviselőinek jelöltbejelentő sajtótájékoztatóján Győrben 2019. december 4-én. Mellette Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke, parlamenti képviselő és Glázer Tímea, a DK győri szervezetének elnöke.
Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke a szocialisták, a DK, a Momentum, az LMP, a PM és a Jobbik által alkotott győri ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje (k) beszél a pártok képviselőinek jelöltbejelentő sajtótájékoztatóján Győrben 2019. december 4-én. Mellette Tóth Bertalan, a Magyar Szocialista Párt (MSZP) elnöke, parlamenti képviselő és Glázer Tímea, a DK győri szervezetének elnöke. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Pollreisz Balázs, az MSZP győri szervezetének elnöke a szocialisták, a DK, a Momentum, az LMP, a Párbeszéd és a Jobbik által alkotott győri ellenzéki összefogás polgármesterjelöltje – jelentették be a pártok képviselői szerdán sajtótájékoztatón, Győrben.

A megyeszékhelyen január 26-án tartanak megismételt polgármester-választást, miután Borkai Zsolt volt fideszes polgármester hosszú agónia után végül belebukott a luxusjachtos szexbotrányába.

Pollreisz Balázs azt mondta: az ellenzéki összefogás civil jelöltet keresett, de a civil jelöltek nem merték, vagy tudták elvállalni a jelöltséget. A jelöltséget azzal vállalta el – tette hozzá -, hogy megválasztása esetén nem az MSZP, hanem az ellenzéki összefogás és a győriek érdekeit képviseli majd – programjával a város becsületén esett foltot szeretné tisztára mosni.

A megyeszékhelyen az utcák tele vannak szeméttel, sok a rossz minőségű busz, és fel kell számolni a korrupciót – mondta, hozzátéve: polgármesterként első intézkedése az lesz, hogy egy független civil jogvédő szervezettel átnézeti az eddig megkötött önkormányzati szerződéseket.

A Fidesz-KDNP-s többségű közgyűlésben a munkát együttműködéssel tudja elképzelni a város fejlődése és a győriek érdekében.

Glázer Tímea, a DK győri szervezetének elnöke, az ellenzék polgármesterjelöltje az október 13-i önkormányzati választáson, közölte, egészségi állapota nem engedi, hogy ismét megmérettesse magát. Úgy fogalmazott, azért nem vállalta a jelöltséget mert nem tud százszázalékosan a kampányra koncentrálni, ugyanakkor minden erejével támogatni fogja Pollreisz Balázst.

A sajtótájékoztatón részt vett Buzinkay György, a Momentum elnökségi tagja, Gréczy Zsolt DK-s országgyűlési képviselő, Kendernay János, az LMP társelnöke, Kocsis-Cake Olivio, a Párbeszéd országgyűlési képviselője, Nunkovics Tibor jobbikos országgyűlési képviselő és Tóth Bertalan, az MSZP elnöke.

A politikusok egyaránt örömüket fejezték ki, hogy sikerült egy ellenzéki polgármesterjelöltet találniuk, akit mindenben támogatnak. Azt is elmondták, hogy az október 13-i önkormányzati választáson bebizonyosodott, hogy egy közös ellenzéki jelölttel megtörhető a Fidesz hatalma.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

A tizedikről lökte ki volt barátnőjét egy férfi Győrben

Középiskolában kampányolt a fideszes polgármester, papagájos sztorikkal álcázta a propagandát

Árhullám Győrben: autókat kellett kimenteni a megáradt Rábából

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter