Baleset

Súlyos baleset az Esztergom Rallyn: nézők közé csapódott egy autó, legalább 4-en meghaltak, sok a sérült

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Bulvár

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira

Semjén: Magyar templomból nem lesz pláza!

A KDNP-s vadász szerint borzalmas keresztényüldözés zajlik.

RövidenRöviden
Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes köszönti a keresztényüldözésről szóló második nemzetközi konferencia vendégeit a budapesti Corinthia Hotelben 2019. november 26-án.
Semjén Zsolt nemzetpolitikáért felelős miniszterelnök-helyettes köszönti a keresztényüldözésről szóló második nemzetközi konferencia vendégeit a budapesti Corinthia Hotelben 2019. november 26-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Magyarországon nem lesz egyetlen templomból sem bevásárlóközpont, sem mecset

– fakadt ki Semjén Zsolt miniszterelnök-helyettes az üldözött keresztényekről szóló, kedden kezdődött nemzetközi konferencián, Isten tudja milyen indíttatásból.

Semjén a második keresztény jajveszékelő dzsemborin biztosította az egybegyűlteket, hogy igyekeznek mindent megtenni, amit a keresztény civilizáció érdekében meg tudnak tenni, és igyekeznek minden segítséget megadni a keleti keresztény testvéreknek, akik a legnehezebb üldöztetést szenvedik el.

A KDNP-s politikus úgy tudja, a keleti keresztények kétszeres szenvedésnek vannak kitéve: egyrészt elszenvedik azt, amit mindenki más a Közel-Keleten, másrészt keresztény kisebbségként vannak jelen az iszlám többségben.

A szó szoros értelmében keleten borzalmas keresztényüldözés zajlik – magyarázta Semjén Zsolt, majd azzal heccelte közönségét:

nem reális fenyegetettség, hogy száz év múlva Európában, nyugaton is eljön a keresztényüldözés ideje? Párizsban, Marseille-ben, vagy Brüsszelben?

Feltette azt a kérdést is: nem azzal kezdődik a keresztényüldözés, amikor nyugaton meghurcolnak egy tanítónőt, mert egy kis kereszt van a nyakában, vagy amikor az óvónőknek elő akarják írni, hogy egy kisfiút nem nevezhetnek kisfiúnak, a kislányt pedig kislánynak?

Kitért arra is, hogy az elmúlt 10 évben háromezer templomot újított fel, illetve épített a kormány. Magyarországon egyetlen templomból sem lesz bevásárlóközpont, sem mecset – húzta alá a miniszterelnök-helyettes.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Kövér László nem engedte, hogy a politizáló papokról kérdezzék Semjén Zsoltot a parlamentben

Épül már a béke: Magyarországra érkezett I. Bartholomaiosz pátriárka

Semjén úgy tudja, több mint egymillió ember menekült az orosz-ukrán háború elől Magyarországra

Itt a bejelentés: ő lesz az új kormányszóvivő

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot