Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Kiutasították Magyarországról a pingpongütővel hadonászó szír férfit

Kiutasították Magyarországról azt a szír férfit, aki két hete, idegenrendészeti őrizetének hatálya alatt rendőrökre támadt.

A Központi Nyomozó Főügyészség közleménye szerint a szír férfi bűncselekményét röviddel a korábbi jogerős elítélése után követte el. A szír férfit ugyanis garázdaság vétsége és könnyű testi sértés vétsége miatt október 29-én már jogerősen 4 évre kiutasították.

A szír férfi e kiutasításának végrehajtásáig tartózkodott idegenrendészeti őrizetesként az őrzött szálláshelyen, amikor a házirend szabályait megszegte, és a vele szemben intézkedő rendőrre pingpongütővel rátámadt, majd egy másik rendőr felé ököllel ütött.

A szír férfit az elsőfokú bíróság hivatalos személy elleni erőszak bűntette miatt 1 év 8 hónap börtönbüntetésre ítélte, amelynek végrehajtását 3 év próbaidőre felfüggesztette. Emellett az elsőfokú bíróság a szír férfit 6 évre kiutasította Magyarország területéről. Tekintettel arra, hogy az ítélettel szemben senki nem jelentett be fellebbezést, az ítélet jogerőre emelkedett.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz