A villany kikapcsolásával riogatja a Fidesz a megismételt választásra készülő jászberényieket

Mivel októberben csak 14 szavazattal győzte le fideszes ellenfelét Budai Lóránt, a közös ellenzéki polgármester-jelölt, ezért vasárnap megismétlik a jászberényi választást.

A kormánypárti Szabó Tamás és sleppje minden trükköt bevet, hogy megfélemlítse a lakosokat: az Alfahír számolt be róla, hogy Budai és Márki-Zay Péter hódmezővásárhelyi polgármester közös kampányrendezvényét fideszes aktivisták zavarták meg, és válogatott ökörségeket hordtak össze, többek között

a villany lekapcsolásával, a vállalkozások kivonulásával, és a munkahelyek megszűnésével riogatták a jászberényieket.

Az Alfahír cikke szerint a fideszes propaganda sok romát is felheccelt az ellenzéki jelölt ellen, ezzel kapcsolatban Budaiék úgy vélekednek, szeretettel és összefogással lehet a cigányok sorsán javítani.

KEZET KELL NYÚJTANIBeszédes volt, hogy a mai tüntetésen pont egy olyan cigány származású házaspár tartotta azt a…

Posted by Budai Lóránt on Friday, November 8, 2019

Márki-Zay arról beszélt, ők már megmutatták, hogy a cigánysággal együtt dolgozva fel tudják zárkóztatni a leszakadt rétegeket,

ezzel szemben a Fidesz az elmúlt 9 évben egyetlen egy cigányembert tudott felzárkóztatni, Farkas Flóriánt.

Megmérgezik a lelkeket

A helyszínen kampányolt Lukácsi Katalin volt KDNP-s, ma már ellenzéki politikus is, aki összetalálkozott egy ellene tüntető régi ismerősével, aki „Lukácsi Katalin az örök vesztes” táblát tartott a magasba.

Mikor Lukácsi megkérdezte az aktivistát, hogy mi a problémája vele, az csak a kormánypropagandát tudta visszaböfögni.

„Ilyen a NER, ez ellen dolgozunk. Ez az eset nagyon megmart, de inkább arra ösztönöz, hogy nagyon gyorsan lebontsuk a rendszert, mert megmérgezi a lelkeket”

– nyilatkozta Lukácsi.

Kapcsolódó hírek