Ismét bedrogozva vezetett a zuglói kokainos gázoló

Helyszínelés a 2016-os halálos gázolást követően
Helyszínelés a 2016-os halálos gázolást követően Fotó: MTI/Mihádák Zoltán

Marihuána és amfetamin hatása alatt vezetett az a fiatal nő néhány hete, aki három éve egyszer már bekokainozva halálra gázolt Zuglóban egy 85 éves férfit – tudta meg a 24.hu.

A korábbi balesete idején 27 éves nőt idén januárban ítélték első fokon 5 és fél év börtönre, a vezetéstől pedig örökre eltiltották. A nő akkor tagadta, hogy bekokainozva vezetett, azt mondta,

egy szépségszalonban szippantott fel két csíkot, ahová a gázolás után tért be szempillát csináltatni.

A fiatal nő ellen zajló másodfokú eljárás jelenleg is folyamatban van, nem hagyhatja el Budapest közigazgatási területét. A 24.hu szerint ugyanakkor mindezek ellenére most szeptember elején ismét sikerült bedrogozva vezetnie, a veszte ezúttal egy közúti ellenőrzés lett ugyanott, Zuglóban.

Rab Ferenc, a Fővárosi Főügyészség helyettes szóvivője is megerősítette, hogy a nővel szemben szeptemberben rendőri intézkedés történt, amelyre figyelemmel a Fővárosi Főügyészség indítványozta a bűnügyi felügyelet szabályainak szigorítását, a Fővárosi Törvényszék pedig ez alapján elrendelte, hogy a gázoló az általa lakott ingatlant csak külön engedéllyel hagyhatja el. A bíróság döntése még nem végleges.

Kapcsolódó hírek