Karácsony Gergelyt diktátorozza és a „betiltása” miatt aggódik a Lokál

„Betiltva” szöveggel jelent meg ma a fideszes médiaholding aluljárókban osztogatott szennybulvár-terméke, a Lokál, címlapon hozva, hogy Karácsony Gergely diktátorként be akarja tiltani őket, egyúttal példátlan támadást is emlegetnek a sajtószabadság ellen.

Az ügy előzménye, hogy Karácsony főpolgármesterré választása után megígérte, hogy mindent megtesz azért, hogy közterületen ne lehessen teríteni a „lapot”, melynek gyakorlatilag a hazudozás, az ellenzékiek, a migránsok, a civilek gyalázása az egyetlen témája és célja:

volt, hogy egy cikkükben tizenegy állítás bizonyult hamisnak.

Karácsony Gergely azt is mondta, utasítani fogja a BKK-t, hogy mondja fel a Lokállal kötött szerződését.

Sajtószabályozás ügyében én leginkább Deák Ferenccel értek egyet. Legyen egy sor a törvény: hazudni nem szabad. Na,…

Posted by Karácsony Gergely on Thursday, October 31, 2019

Ettől tört most el a mécses a Lokálnál, szerintük ugyanis Karácsonynak nem tetszik, hogy alkalmatlannak tartják a főváros vezetésére, ezért akarja őket betiltani. Ami persze ezúttal is hazugság, Karácsony a Facebook-oldalán válaszolt a sivalkodásra:

„Sajtószabályozás ügyében én leginkább Deák Ferenccel értek egyet. Legyen egy sor a törvény: hazudni nem szabad. Na, ennek a törvénynek a Lokál biztosan nem felelne meg. Ennek ellenére természetesen nem tudom és nem is akarom betiltani. De azt nem hagyom, hogy a főváros asszisztáljon a gyűlöletkeltő hazugságaik terjesztéséhez!”

Kapcsolódó hírek