Bűnügy

14 éves beteg gyereket molesztált hónapok óta egy 56 éves férfi Harkányban

Belföld

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Bűnügy

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Újbudán is leállították a kilakoltatásokat

Harta ViktorHarta Viktor

Néhány napja Józsefvárosban adott utasítást a frissen megválasztott Pikó András polgármester a kilakoltatások leállítására, most pedig Újbuda ellenzéki vezetője, László Imre lépett hasonlót.

„A mai napon Újbudán is életbe lépett a kilakoltatási tilalom. A Parlamentben nem is tudom, hány alkalommal kellett végigélnem ellenzéki társaim beszámolóját a kilakoltatás miatt, családtól elszakított és állami gondozásba vett gyermekekről. Gyermekekről, akik sírva kapaszkodtak szüleikbe és nem értették, miért kell elválniuk. A mai naptól kerületünkben ez már nem lehetséges!”

írta Facebook-oldalán az újbudai polgármester, fontos ugyanakkor megjegyezni, hogy a kilakoltatások tilalma csak az önkormányzati ingatlanokra vonatkozik.

Újbudán sincs kilakoltatás!A mai napon Újbudán is életbe lépett a kilakoltatási tilalom. A Parlamentben nem is tudom,…

Posted by Dr. László Imre on Monday, October 28, 2019

Pikó és László rendelkezése egyébként rímel Karácsony Gergely október 18-i bejelentésére, miszerint intézkedett az összes Fővárosi Önkormányzat által kezdeményezett kilakoltatási eljárás felfüggesztéséről és felülvizsgálatáról.

Budapest új főpolgármestere szerint ez volt az első lépés, a következő években pedig a kerületi önkormányzatokkal ki kell alakítani egy védőhálót, mely megakadályozza, hogy hajléktalanná váljanak a nehéz sorsú emberek.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Öt budapesti férfit vádolnak jelentős mennyiségű kábítószer kereskedelmével

Pedofil óvodai dolgozóra csapott le a rendőrség Gazdagréten

Fegyverrel túszul ejtettek egy fiatal nőt a VII. kerületben

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Magyar Péter készül valamire március 15-én

Holttestet találtak Budapesten, az Örs vezér téren