Baleset

Halálos baleset történt Tiszakécskénél: fának csapódott egy pickup

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Hajléktalanok adatait használták választási csaláshoz Nagykanizsán, 15 ezret ígértek, ha szavaznak is

Harta ViktorHarta Viktor

Hajléktalanoknak adtak pénzt irataik lemásolásáért Nagykanizsán az önkormányzati választások előtt, és pénzt ígértek nekik a szavazatukért is, ezért választás rendje elleni bűntett miatt indított nyomozást a rendőrség.

A Zala Megyei Főügyészség csütörtökön közölte, a Magyar Vöröskereszt területi vezetője még szeptemberben tett feljelentést, miután a nagykanizsai hajléktalanszállón az ott elszállásoltak iratait ismeretlenek pénzért lemásolták:

ötezer forintot fizettek a lakcímkártya és a személyi igazolvány lefényképezéséért, és azt is felajánlották nekik, hogy október 13-án busszal elszállítják őket szavazni és ezért 15 ezer forintot kapnak.

A Zala Megyei Rendőr-főkapitányság választás rendje elleni bűntett és más bűncselekmények miatt nyomoz az ügyben, a rendőrség eddig 14 gyanúsítottat hallgatott ki.

A főügyészség arról is beszámolt, Zala megyében a választásokkal kapcsolatban hat rendőrségi eljárás indult, ezek közül ez az egyetlen, amely már vizsgálati szakaszban van.

Polt Péter legfőbb ügyész a napokban Arató Gergely DK-s országgyűlési képviselő megkeresésére adott arról tájékoztatást, hogy országszerte 13 nyomozást folytatnak a hatóságok a választásokkal kapcsolatos ügyekben, jellemzően közokirat-hamisítás miatt. Ezek közül 12 nyomozás felderítési, egy pedig vizsgálati szakaszban van, ez utóbbiról közölte azt, hogy Zala megyei ügy.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Elgázolt a vonat egy embert Nagykanizsánál

Cukorbeteg nő okozott halálos balesetet Nagykanizsán, vádat emeltek ellene

„Lökdöste, megpofozta és megütötte”: iskolatársát zsaroló 16 éves taknyot ítéltek el Nagykanizsán

Itt a bejelentés: ő lesz az új kormányszóvivő

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot