Bulvár

Újabb botrány: most a hitgyülis ATV-ben mentegették a pedofíliát

Belföld

Újabb olimpiai bajnok indulhat a Fidesz színeiben az önkormányzati választásokon

Bulvár

Eltűnik a képernyőről Somos András, az ATV Kaleta Gábort mentegető műsorvezetője

Kósa elemezte az választást: a szélsőliberálisok átszavaztak a nyilasokra, a nyilasok meg a szélsőliberálisokra

Harta ViktorHarta Viktor

A Hír TV Bayer Show című műsorában értékelte az önkormányzati választás tanulságait Kósa Lajos vasárnap este, az önkormányzati választásokért felelős kampányfőnök megszakértette Karácsony Gergelyt, de téma volt a Győr és Borkai Zsolt ügye is.

Kósa szerint nem tudni pontosan, mennyi voksot vitt el a Fidesztől Borkai szexvideóval súlyosbított korrupció- és kokainvádja, mindenesetre akik körül botrány pattant ki a kampányfinisben (Borkai Zsolt, Wittinghoff Tamás, a kispesti szocialisták), azok nyertek.

Az ellenzék sikereit Kósa úgy magyarázta:

„Nekem az tűnik a legjobb vezérelvnek, hogy ha azt mondom, hogy megvalósult az, amit mi sosem mertünk elhinni. Ellent mondott a józan észnek és a politikai várakozásainknak, hogy a szélsőliberálisok át fognak szavazni a nyilasokra és a nyilasok a szélsőliberálisokra. Ugye az előző 30 év nem erről szólt.”

A Borkai Zsolt körüli botrányról, majd a luxusjachton töcskölő egykori fideszes meglepő újraválasztásáról azt mondta, Győrnek jobbat tenne egy új választás:

„Ott Győrben is lesz még ennek szerintem konzekvenciája, mert az egy megfontolandó kérdés, hogy akarja-e egy polgármester olyan helyzetbe hozni a saját városát, amilyenbe most Győr került. Szerintem ez nem helyes, tehát az a helyzet, hogy egy tisztességes választás egyenlő feltételekkel sokkal jobbat tenne Győrnek és neki is, mint bármilyen halogató magatartás.”

Szerinte ugyanez a helyzet igaz Mohácson is, ahol Szekó József halála után az MSZP-s Csorbai Ferenc maradt az egyedüli polgármesterjelölt, ott is érdemes lenne egy új választás tartani.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Bayer Zsolt beleszállt Balog Zoltánba – ő is megy a levesbe?

Történész leplezte le Bayer Zsolt „élethazugságait”, megsemmisülhet a fideszes propagandista

„Helló, Röfi!” – Megidézte Orbán Viktort a kormánybiztos

Kósa Lajos azt mondta Karsai Dánielnek, hogy támogatja az eutanáziáról szóló népszavazási kezdeményezést

Bayer Zsolt reagált a nagyapja sötét múltját feltáró cikkre

Karácsony Gergely: „Putyin egyik legfontosabb tanítványa” Budapestet fojtogatja