Fidesz: Gyurcsány minden idők legkorruptabb kormányának feje volt

Az most sem derült ki, hogy ha ez így van, miért nincs még mindig börtönben?

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én.
Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője napirend előtt felszólal az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. október 21-én. Fotó: MTI/Kovács Tamás

Gyurcsány Ferenc minden idők legkorruptabb magyar kormányának feje volt – értékelt Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője hétfőn a parlamentben, miután kilencedik éve Orbán Viktornak hívják a kormányfőt.

A fideszes politikus Orbán napirend előtti felszólalása után, reagálva az ellenzéki frakciók hozzászólására is, arra szólította fel a DK elnökét, hogy

szálljon le a magas lóról!

Sem a szemkilövetéseket, sem a lovas rohamot soha nem fogják neki elfelejteni, fenyegetett Kocsis, közelebbről nem kifejtve, hogy ezekben pontosan milyen szerepe is volt Gyurcsánynak.

Arra, hogy Hadházy Ákos független képviselő egy „túl sokat lopott” táblával heccelte a miniszterelnököt, azt mondta, ilyet egy „anarchista fajankó” csinál, nem egy felelős politikus.

Kocsis Máté ugyanakkor mindenkit megnyugtatott: a Fidesz-KDNP frakció az előttük álló időszakban segíteni fogja a kormány által meghatározott munkát, ezt az utat jelölték ki a választók, és ők ezt fogják járni.

Kapcsolódó hírek