Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Hat nő volt Borkaiék luxusjachtján, állítja egy szerb lap

Borkai Zsolt, Győr újraválasztott polgármestere a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján 2019. október 15-én.
Borkai Zsolt, Győr újraválasztott polgármestere a győri városházán tartott sajtótájékoztatóján 2019. október 15-én. Fotó: MTI/Krizsán Csaba

Hat nő volt a fedélzeten Borkai Zsolt adriai luxusjachtos orgiáján, az egyikük ráadásul egy ismert horvát modell, Iva Grguric – állítja a Kurir nevű belgrádi bulvárlap, mely állítólag az egyik lányt is megtalálta.

A cikket kiszúró 444.hu szerint a nő úgy emlékszik, Borkai tavaly júniusban szállt hajóra a barátaival Dubrovnikban. Ez ellentmond a róla szivárogtató blog állításainak, abban ugyanis tavaly pünkösdi időpont szerepelt, a szexbotrányba keveredett győri polgármester pedig „évekkel korábbinak” mondta a képsorokat.

A szerb Kurirnak nyilatkozó nő, aki állítólag szintén ott volt a hajón, arról is beszélt: a hat nőből három horvát volt, az egyik lány intézte a többit. Ő Zágrábból érkezett Ivával Dubrovnikba, a többiek már ott voltak, a jachton várakozókról csak annyit mondtak nekik, hogy magyar üzletemberek. A buli főszereplője az említett modell volt, aki a cikk szerint „extra juttatást” kapott a vendégek kívánságainak teljesítéséért.

„Szex volt. Iva tovább maradt, én másnap visszatértem Zágrábba”

– fogalmazott a nő, hozzátéve, tudomása szerint egyik lány sem volt hivatásos prostituált, volt, aki az anyjával élt, volt, aki egy cukrászdában dolgozott, a jachtozás egyszeri pénzkereseti lehetőség volt.

Borkai Zsolt a botrány ellenére nem lépett vissza a polgármester-jelöltségtől, aminek elemzők szerint meg is lett a böjtje: az ellenzék malmára hajtotta a vizet a vasárnapi voksoláson. Az olimpikon szorosan ugyan, de ismét behúzta Győrt, kedden viszont bejelentette, kilép a Fideszből.

Kapcsolódó friss hírek

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag

Nagy Márton: a kormány felszólítja az üzemanyag-kereskedőket, hogy áraikat igazítsák a régiós átlaghoz

Orbán agya elborult: már a világ összes idei választásának megnyerésére készül