Fellökték az utcán Wittinghoff Tamás 90 éves apját

Két fiatal férfi és egy nő fellökte az utcán Wittinghoff Tamás budaörsi polgármester 90 éves apját, miután megtudták, hogy az idős férfi a politikus apja.

A várost 28 éve vezető, és vasárnap újrázó Wittinghoff az Indexnek elmondta, az eset még szeptember 30-án történt. Apja azt mondta, nem sérült meg, ne tegyenek feljelentést. A polgármestert azonban nem hagyták nyugodni a történtek, beszélt a budaörsi rendőrfőkapitánnyal, aki hivatalból eljárást indított. Ennek során kezdték begyűjteni a térfigyelő kamerák felvételeit, és meghallgatták az idős férfit is.

„Megviselt a dolog. Azért nem fordultam a nyilvánossághoz, mert arra gondoltam, ez annyira abszurd, hogy el se hinnék már a budaörsiek. Beszéltem róla a fideszes alpolgármesteremmel, benne nem volt kétség, hogy ez megtörténhetett”

– mondta Wittinghoff, akit a választás előtt egy szexvideóval próbált ellehetetleníteni a Fidesz-propaganda.

A politikus azt is hozzátette:

„Hogy van-e mindehhez közük a Fidesz kampányfelelőseinek, vagy három hülye volt, aki így fejezte ki véleményét, nem tudom. De annyi mindent láttunk már és ennyi mindenről hittük, hogy ez a kampány legalja, aztán mindig kiderült, hogy van aljább alja.”

Kapcsolódó hírek