Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Tüntetés lesz Borkai Zsolt botránya miatt Győrben

Tüntetést szervez a Momentum győri szervezete szombatra a győri városháza elé a város fideszes polgármesterével, Borkai Zsolttal kapcsolatos felvételek, valamint korrupciós- és kábítószeres vádak napvilágra kerülése miatt.

„Az elmúlt napokban látott napvilágot, hogy Borkai Zsolt, Győr fideszes polgármester és maffiaköre mire költi az adófizetőktől ellopott korrupciós pénzt: jachton tartott szexpartikra. Az ügyet nyilvánosságra hozó blog arról ír, hogy Borkai yachtos bulijára a polgármesterként tett szívességek ellentételezéseként kerülhetett sor. A sajtó azóta azt is kiderítette, hogyan hálózta be egész Győrt Borkai és néhány hozzá köthető ügyvéd, hogyan lopnak ki évente milliárdokat a győriek zsebéből. Nem hagyhatjuk szó nélkül, hogy néhány fideszes teljesen kifossza a várost. Felelniük kell”

áll az esemény leírásánál. Megjegyzik, a megmozdulás a győri ellenzék közös akciója lesz, több részletet azonban egyelőre nem közöltek.

A Borkairól szivárogtató blog szerdán újabb bejegyzéssel jelentkezett, melyben bizonyítékok említése nélkül azt állítja, a polgármester évente nagyjából 1 milliárd forintot lop ki a városból, és visz ki külföldre.