Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Külföld

Rákkal kezelik Katalin walesi hercegnét

Baleset

Meghalt egy ember a Balatoni úton történt balesetben

Lagzi Lajcsit nem fogadták örömmel a börtönlakók

Szilágyi SzabolcsSzilágyi Szabolcs

Négy hónapot töltött rács mögött Galambos „Lagzi” Lajos, miután közüzemi csalás vádjával előzetes letartóztatásba helyezték 2015-ben a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetben.

A zenész nehezen viselte a bezártságot, a Borsnak adott interjújában most arról beszélt, hatalmas csapásnak érezte a börtönben töltött 125 napot,

ráadásul rabtársai nem is örültek neki.

„Az igazat megvallva nagyon megijedtek, amikor bevittek, hisz onnantól kezdve az egész börtön kiemelt figyelmet kapott, úgyhogy egy kolonc voltam nekik”

– magyarázta Lagzi Lajcsi, akivel a rács mögött nem bántak kivételezettként. Eleinte egyedül volt a cellában, aztán a végén már kapott egy társat is, de jobban szerette a magányt – mesélte.

A vád szerint Galambos áramot 30 millió, vizet 16 millió, gázt pedig 4,7 millió forint értékben vételezett szabálytalanul mocsai birtokán és egy tatai apartmanházban. A Bors cikke szerint tartozása már nincs, úgy tudni, valaki kifizette a számláit.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Jó hírek Lajcsiról: előbb szabadulhat, már a dátum is látszik

Lagzi Lajcsi interjút adott a börtönből

Lagzi Lajcsi mondani akar valamit

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

Tóth Gabi: Mindegy hányszor törtek össze a múltban, ha érzed, hogy élsz

Magyar Péter reagált Varga Judit súlyos vádjaira