Puzsér: „Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy lépjen vissza”

Facebook-posztban szállt bele Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelöltjébe a hasonló ambíciókat dédelgető Puzsér Róbert, aki szerint Karácsony „egyik hazugságból a másikba esik” és csak akadályozza Tarlós István leváltását.

Puzsér a posztban elpanaszolta, egymást érik az őt gyalázó hirdetések, a kormányoldal és az ellenzék is ekézi, ráadásul utóbbi azzal, hogy ő valójában csak a Fidesz kamujelöltje.

A várost elárasztották a személyemet gyalázó hirdetések, kormány és háztáji ellenzéke egymással versengve vadászik rám….

Posted by Puzsér Róbert on Sunday, September 29, 2019

„Két hét van hátra a választásig. Tarlós István városvezetése maga a koncepciótlan, de üzembiztos sodródás, Karácsony Gergely egyik hazugságából a másikba esik, így a rá vonatkozó kritika sportértéke egyre csekélyebb”

– fogalmaz a nemrég 4 százalékra mért Puzsér Róbert, egyúttal felszólítva a nála sokkal nagyobb támogatással rendelkező Karácsonyt, hogy a budapestiek érdekében ne legyen gátja Tarlós leváltásának:

„saját politikai megsemmisülésének árát ne Budapest fizesse meg! Felszólítom Karácsony Gergelyt, hogy lépjen vissza!”

Puzsér hozzáteszi, fontos politikusi erény felismerni, ha a visszalépésnek eljön az ideje, ami szerinte most jött el Karácsony Gergely számára.

Kapcsolódó hírek