Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Újra ostrom alá veszi az ellenzék a közmédia épületét

Újra a közmédia székházához vonult a DK szombaton, miután a bíróság tegnap kimondta: az MTVA jogellenesen akadályozta meg tavaly decemberben, hogy ellenzéki képviselők beolvassák nyilatkozatukat.

Gréczy Zsolt, Oláh Lajos, Vadai Ágnes és Varju László ma azt akarták elérni, hogy engedjék őket beszélni a tévé egyik vezetőjével, és közöljék a DK pénteki bírósági döntésről szóló nyilatkozatát.

A Mérce tudósítása szerint a képviselők be is mentek az épületbe, de ismét csak a biztonsági őrök által lezárt, belső beléptető kapuig jutottak el, onnan nem engedték tovább őket.

Bemegyünk az MTVA épületébe! Oszd meg, hogy mindenki megtudja: bírósági ítéletünk van arról, hogy jogszerűtlenül rakták ki tavaly decemberben a DK országgyűlési képviselőit a közmédia székházából. Így most élő adásban fogjuk nyilatkozatunkat beolvasni!Kövesd élőben a fejleményeket! Október 13-án pedig vegyük vissza városainkat és falvainkat a Fidesztől!🇭🇺🇪🇺

Posted by Demokratikus Koalíció on Saturday, September 28, 2019

A képviselők később bejelentették, hogy a nyilatkozatuk eljuttatása sikeresen megtörtént, és ezúttal be is olvassák majd a DK közleményét, de ezzel nem elégszenek meg,

hétfő reggel kilenc órára újra a köztévébe mennek, hogy követeljék a választás előtti, széleskörű és kiegyensúlyozott tájékoztatást.

Később a Mérce már azt írta, átvágta az MTVA a DK-sokat, és végül mégsem ment le a propagandaadón a nyilatkozat.