Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Patkány rágott meg egy alvó kisbabát Ócsán

Bandzsára, nagyorrúra hamisította a bajai önkormányzati lap az ellenzéki jelöltek fotóit

Fura torzításokkal sikerült bemutatnia a bajai önkormányzati lapnak, a Bácskai Naplónak az ellenzéki jelölteket. Dani Gitta, az egyik helyi ellenzéki jelölt egy videómontázst is mutatott a Facebook-oldalán a pitiáner képmanipulációról.

„Bandzsa, ördögi tekintetek, foltos sötét arcok, eltüntetett vagy éppen összehúzott szemöldökök, átrajzolt, elcsúfított arcvonások mind a 11 jelölt esetében. A mellékelt videón látható a hamisítás ténye”

– írta Dani Gitta az ábrához, mely szerint alapos a különbség az eredeti és a lapban megjelent fotók között: volt, akinek megnyújtották a nyakát, másnak az orrát nagyították fel, de akadt olyan ellenzéki jelölt is, akinek sötétítettek az arcán, más pedig kancsal lett.

Torzítják a valóságot – így hamisít a Bácskai Napló

Így torzítják el a valóságot, így lehetetlenítik el az embereket, így működik a helyi lakájmédia, a mi pénzünkből. A több tízezer példányban a postaládákba került Bácskai Napló aljasul groteszkké torzította az arcunkat!Bandzsa, ördögi tekintetek, foltos sötét arcok, eltüntetett vagy éppen összehúzott szemöldökök, átrajzolt, elcsúfított arcvonások mind a 11 jelölt esetében. A mellékelt videón látható a hamisítás ténye.Elvárom, hogy a Bácskai Napló kiadója a Baja Marketing Kft. ismerje el a hamisítás tényét, nevezze meg a felelősöket és kérjen bocsánatot a lap következő számában, valamint tegye közzé a @Sikeres Bajáért Egyesület mind a 11 jelöltjének hiteles képmását a manipulált képeknek megfelelő terjedelemben!A 100 %-ban önkormányzati tulajdonú Baja Marketing Kft. által kiadott Bácskai Napló hosszú évek óta folyamatos és szándékos jogsértést követ el a Legfelsőbb Bíróság ítéletei és a 6.1 millió Ft kiszabott bírság ellenére.A város lakosságának joga van tudni, hogyan hazudják el évek óta a valóságot, hiteltelenítik el az embereket!

Posted by Dani Gitta on Sunday, September 22, 2019

A 444.hu kereste az ügyben a Bácskai Naplót, az önkormányzati propagandalap azonban váltig állítja, nem torzították el egyik jelölt arcát sem, szerintük „az egyetlen beavatkozás” csupán annyi volt, hogy eltüntették az eredeti képekről a feliratokat.