Bűnügy

Nyomoz a rendőrség, miután egy felügyelő úgy felrúgott egy kisfiút Szolnokon, hogy fejre esett

Baleset

Meghalt egy vétlen autós utasa az M3-ason Mezőkeresztesnél

Tech

Nagy a baj, Budapestet is elérte egy globális informatikai hiba

Bandzsára, nagyorrúra hamisította a bajai önkormányzati lap az ellenzéki jelöltek fotóit

Fura torzításokkal sikerült bemutatnia a bajai önkormányzati lapnak, a Bácskai Naplónak az ellenzéki jelölteket. Dani Gitta, az egyik helyi ellenzéki jelölt egy videómontázst is mutatott a Facebook-oldalán a pitiáner képmanipulációról.

„Bandzsa, ördögi tekintetek, foltos sötét arcok, eltüntetett vagy éppen összehúzott szemöldökök, átrajzolt, elcsúfított arcvonások mind a 11 jelölt esetében. A mellékelt videón látható a hamisítás ténye”

– írta Dani Gitta az ábrához, mely szerint alapos a különbség az eredeti és a lapban megjelent fotók között: volt, akinek megnyújtották a nyakát, másnak az orrát nagyították fel, de akadt olyan ellenzéki jelölt is, akinek sötétítettek az arcán, más pedig kancsal lett.

Torzítják a valóságot – így hamisít a Bácskai Napló

Így torzítják el a valóságot, így lehetetlenítik el az embereket, így működik a helyi lakájmédia, a mi pénzünkből. A több tízezer példányban a postaládákba került Bácskai Napló aljasul groteszkké torzította az arcunkat!Bandzsa, ördögi tekintetek, foltos sötét arcok, eltüntetett vagy éppen összehúzott szemöldökök, átrajzolt, elcsúfított arcvonások mind a 11 jelölt esetében. A mellékelt videón látható a hamisítás ténye.Elvárom, hogy a Bácskai Napló kiadója a Baja Marketing Kft. ismerje el a hamisítás tényét, nevezze meg a felelősöket és kérjen bocsánatot a lap következő számában, valamint tegye közzé a @Sikeres Bajáért Egyesület mind a 11 jelöltjének hiteles képmását a manipulált képeknek megfelelő terjedelemben!A 100 %-ban önkormányzati tulajdonú Baja Marketing Kft. által kiadott Bácskai Napló hosszú évek óta folyamatos és szándékos jogsértést követ el a Legfelsőbb Bíróság ítéletei és a 6.1 millió Ft kiszabott bírság ellenére.A város lakosságának joga van tudni, hogyan hazudják el évek óta a valóságot, hiteltelenítik el az embereket!

Posted by Dani Gitta on Sunday, September 22, 2019

A 444.hu kereste az ügyben a Bácskai Naplót, az önkormányzati propagandalap azonban váltig állítja, nem torzították el egyik jelölt arcát sem, szerintük „az egyetlen beavatkozás” csupán annyi volt, hogy eltüntették az eredeti képekről a feliratokat.

Ez is érdekelhet:
Szülés közben elvérzett egy ismert koszovói tévés Budapesten

Kapcsolódó hírek

Drogot is árultak a szegedi dj-k, lekapcsolták őket

Egy héten belül már a második postás halt meg munka közben

Taroltak a független jelöltek a tegnapi időközi választásokon

Nem tetszett a hal, ráöntötte a levest a pincérre egy nő Baján

Százmilliót vert el az újpesti fideszes szavazatvásárlásra, így is megbukott

Hatalmas tömegkarambol Bajánál, teljes útzár

Halálra gázoltak egy 90 éves nőt Baján

Vonat elé hajtott egy kamion Baján

10 millió forinttal lép le a II. kerület bukott fideszes polgármestere