Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Bulvár

Büdös bunkó: Kern András megint a járdára parkolt a szarjával

Házkutatást tartottak ellenzékieknél, tüntetést szerveznek Karácsonyék

Pikó András józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt (b) és Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt (j) kampányrendezvénye a VIII. kerületi II. János Pál pápa téren 2019. szeptember 4-én.
Pikó András józsefvárosi ellenzéki polgármesterjelölt (b) és Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester-jelölt (j) kampányrendezvénye a VIII. kerületi II. János Pál pápa téren 2019. szeptember 4-én. Fotó: MTI/Máthé Zoltán

Házkutatást tartott a rendőrség szerda este a VIII. kerületi ellenzék kampányközpontjában, miután a Magyar Nemzet hétfőn arról cikkezett, hogy „csalással, törvénytelen eszközök igénybevételével készül az önkormányzati választásokra a fővárosi ellenzék”. Mindezt egy állítólagos leleplező fotó nyomán, melyen annyi látható, hogy emberek számítógépek előtt ülnek.

Pikó András VIII. kerületi polgármesterjelölt azt mondta, a rendőrök este hat óra körül érkeztek hozzá, és neki úgy tűnt, az egyenruhások sem tudják, mit is keresnek – írja a 444.hu. Pikó szerint nyilvánvalóan politikai rágalom miatt használják fel így a rendőrséget.

A kampányközpontból később Karácsony Gergely ellenzéki főpolgármester élő Facebook-videóban jelentkezett be, szolidaritásáról biztosítva a csapatot.

Itt vagyunk Pikó András polgármesterjelölt kampány központjánál, hogy tiltakozzunk a rendőri vegzálás ellen.

Posted by Karácsony Gergely on Wednesday, September 11, 2019

Karácsony bejelentette azt is, hogy péntek este hat órakor a Práter utcában, az Einstand szobornál tüntetést tartanak, hogy megmutassák,

nem hagyják, hogy megfélemlítsék őket, illetve kiállnak azok mellett, akiket megpróbálnak megfélemlíteni.