Baleset

Durva baleset történt az M3-ason, ketten meghaltak

Bűnügy

Megöltek egy férfit egy miskolci áruház parkolójában

Bűnügy

Agyonszúrtak egy pultos nőt Mezőberényben nem sokkal ezelőtt

Karácsony Gergely: „a stadionépítés a lopás szinonimája”

Felesleges pénzszórásnak, a lopás szinonimájának tartja a stadionépítéseket Karácsony Gergely, aki ehelyett az egészségügyre fordítaná a magyar adófizetők pénzét – fogalmazott az ellenzéki főpolgármesterjelölt hétfőn Budapesten, a Groupama Aréna előtt tartott sajtótájékoztatóján.

Elmondta, az elmúlt időszakban Budapesten sok száz milliárd forintot vittek el a sportberuházások, és nincs végük: a Groupama Arénával szemben épül egy kézilabdacsarnok, néhány kilométerrel arrébb a Duna-parton egy atlétikai csarnok készül, de hasonló sportberuházások lesznek Csepelen, a Hegyvidéken és Újpesten.

Hozzátette: Tarlós István főpolgármester ahelyett, hogy a budapestieket képviselné, láthatóan azt érzi feladatának, hogy a kormánnyal legyen jóban, márpedig a kormány Budapesten mindenhol stadiont akar építeni.

Karácsony Gergely elmondta, azért kezdték el a Stadion Stop aláírásgyűjtésüket, hogy a kormány állítsa le ezeket a meggondolatlan beruházásokat és az azokra szánt forrásokat az egészségügy fejlesztésére fordítsa.

#StadionStop Nemet mondunk a túlárazott kézilabdacsarnokra Ferencvárosban. Sajtótájékoztatóm Baranyi Krisztinával. #VegyükVisszaBudapestet

Posted by Karácsony Gergely on Monday, September 9, 2019

Baranyi Krisztina ferencvárosi ellenzéki polgármesterjelölt arra hívta fel a figyelmet, hogy a „csilliárdokért” épített, hamarosan elkészülő Puskás Ferenc Stadionban nem lehet nemzetközi atlétikai versenyeket rendezni, ezért Ferencváros legjobb adottságú, Duna-parti telkén építenek fel egy olyan stadiont, amely kizárólag a 2023-as atlétikai világbajnokság idején lesz tele emberekkel.

Elmondta, a stadiont „cipőkanállal” tervezték egy picike területre, ahol semmilyen infrastruktúra nem áll majd rendelkezésre, még parkolót sem tudnak építeni mellé, annyira szűk a hely.

Lesz viszont egy torony helikopterleszállónak

– tette hozzá, hangsúlyozva, meg fogják állítani Ferencváros legértékesebb telkeinek, házainak nagyon hosszú ideje történő kiárusítását.

Ez is érdekelhet: Matolcsy keményen nekiment Varga Mihálynak

Kapcsolódó hírek

Halálos baleset történt Kisszállás térségében

Ütköztek, majd lángba borult a személyautó az M86-os gyorsforgalmin

Óriási izgalmakat hozott a budapesti főpolgármester-választás, itt a végeredmény

Vitézy nem nyugszik, „rengeteg nyitott kérdés” miatt akar újraszámolást

Hivatalos: megállapította a főpolgármester-választás eredményét a választási bizottság

Karácsony: vége a színjátéknak, Vitézy Dávid a Fidesz, a NER és a hatalom jelöltje

Súlyos hangfelvétel került elő Karácsony Gergelyről

Így néz ki a Margitsziget a tegnapi Békemenet-csorda után – fotók

Friss felmérés: így áll a budapesti főpolgármester-jelöltek támogatottsága

Írd te a Röviden híreit! Szerkesztő-újságírót keresünk, részletek itt!