Megérkezett Orbán Viktor a kötcsei észosztásra

Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke (háttal, b) fogadja a Polgári Piknikre, az alapítvány rendezvényére érkező Orbán Viktor miniszterelnököt a kötcsei Dobozy kúriánál 2018. Szeptember 8-án.
Balog Zoltán, a Polgári Magyarországért Alapítvány kuratóriumi elnöke (háttal, b) fogadja a Polgári Piknikre, az alapítvány rendezvényére érkező Orbán Viktor miniszterelnököt a kötcsei Dobozy kúriánál 2018. Szeptember 8-án. Fotó: MTI/KKM/Szecsődi Balázs

Ma tartja hagyományos kötcsei összejövetelét a Fidesz, az eseményen természetesen idén is Orbán Viktor a fő attrakció, aki ilyenkor állítja irányba a holdudvarát a következő időszakra.

Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2018. Szeptember 8-án.

Kósa Lajos, a Fidesz önkormányzati választásokért felelős kampányfőnöke érkezik a Polgári Magyarországért Alapítvány rendezvényére, a Polgári Piknikre a kötcsei Dobozy kúriához 2018. Szeptember 8-án.Fotó: MTI/Varga György

Novák Katalin család- és ifjúságügyért felelős államtitkár a találkozó előtt újságíróknak arról magyarázott: a demográfiai tendenciák pozitív irányba mutatnak, húszéves csúcson van a házasságkötések száma, nő a gyermekvállalási kedv, csökken a válások, a csecsemőhalandóság és az abortuszok száma.

Hozzátette: a rendezvényen szó lesz a családtámogatásokról is, de ő nem szólal fel.

Kapcsolódó hírek