Belföld

Magyar Péter is kommentálta Deutsch Tamás EP-listavezetőségét

Belföld

Ismét megszólalt Magyar Péter: a nemzetbiztonsági bizottság elnökével egyeztetett

Bűnügy

Kirúgása után még közel 3 millió forintért tankolt egy férfi a volt munkaadója számlájára

Rejtélyes hószerű trutyit videóztak az M3-as autópályán

RövidenRöviden

A Met Hír oldalára küldte be egy autós az alábbi videót, melyet pénteken készített az M3-as autópályán, a Heves megyei Kál közelében egy zivatar után. A felvételen az látható, hogy valamilyen összefüggő hószerű, habszerű latyakban gázolnak az autók.

Ma délután 4-kor ilyen érdekes hó/hab-szerű anyag borította az M3-as autópályát a Heves megyei Kál közelében egy zivatar után!

Ma délután 4-kor ilyen érdekes hó/hab-szerű anyag borította az M3-as autópályát a Heves megyei Kál közelében egy zivatar után!Esetleg tudja valaki, hogy pontosan mi lehetett?A videót köszönjük Lovász Csabának!

Posted by Met Hír on Friday, August 30, 2019

Kerestük a Magyar Közút Nonprofit Zrt.-t, hogy tudnak-e valamit a látottakról, milyen anyag vagy csapadék lehetett ez, de válaszukban azt írták: nem kaptak bejelentést a videón szereplő jelenségről. Hozzátették, érdeklődésünk nyomán a káli autópálya-mérnökség útellenőre újra bejárta a körzetet, de ő sem tapasztalt semmi rendkívülit.

„A videón az autósok szerencsére a megváltozott útviszonyoknak megfelelően közlekedtek, így baleset sem történt az M3-as autópálya kérdéses szakaszának térségben” – írták még.

Később kommentelt egy férfi a Met Hír videója alá, aki a profilja szerint ugyancsak a közútkezelő munkatársa, ő már azt írta:

„A katved mobil laborja nem tudta beazonosítani az anyagot. Amennyire csak tudtuk, tegnap pályazár mellett letakarítottuk. Kb. 1 km-es szakasz volt érintett. A helyszíni bejárás alapján nekem nagyon úgy tűnik, hogy vki elhagyott némi mosószert (nem fékezett habzású) vagy folyékony szappant aztán az autók kerekei széthordták.”

Ez is érdekelhet

Ma is dolgozik a MÁV: jelentős késések a Budapest-Hatvan-Miskolc-Sátoraljaújhely vonalon

Holttestet találtak egy autóban az M3-as autópálya egyik pihenőjénél

Négy autó rohant egymásba az M3-ason

Hathetes babát élesztettek újra az M3-ason, mentőhelikopter is érkezett

Mindkét irányban baleset az M3-ason Hatvannál, több kilométeres a torlódás

Most a dél-balatoni vasútvonal esett el