Most azt találta ki a propagandasajtó, hogy Donáth Anna szexuálisan zaklatott egy diáklányt

Donáth Anna EP-képviselő, a Momentum Mozgalom elnöke.
Donáth Anna EP-képviselő, a Momentum Mozgalom elnöke. Fotó: Facebook/Donáth Anna

Durván ráindult a kormány propagandagépezete Donáth Anna momentumos EP-képviselőre, miután májusban nagy meglepetésre ő is mandátumot merészelt szerezni pártjával az EP-választáson.

A csak tavaly száznál is több sajtópert elbukó lakájmédia a múlt héten még azt terjesztette, hogy Donáth apja szexuálisan zaklatott valakit egy III. kerületi szeretetotthonban, ma már viszont arról írnak, hogy maga Donáth Anna is szexuálisan zaklatott egy diáklányt.

Az első olvasatra is több ellentmondást tartalmazó, ordítóan kitalált történettel kapcsolatban a momentumos azt írta a Facebook-oldalán:

„Semmi nem igaz a propaganda fantáziálásából. Meglepődve tapasztaltam, hogy friss házasként, pont a nászutam előtt vádolt meg azzal a Fidesz propaganda-gépezete, hogy szerintük még tavalyelőtt, édesapám munkahelyén egy lányt zaklathattam. Korábban azt hittem, Vona Gábor és az őt vádoló transzvesztita úr történeténél vadabbat már nem tud felböffenteni a kormánypárti propaganda, de tévedtem.”

Donáth ezután sorra cáfolta a Ripost „névtelen diáklányának” állításait, megjegyezve, hogy beperli a történettel előálló oldalakat.

Semmi nem igaz a propaganda fantáziálásábólMeglepődve tapasztaltam, hogy friss házasként, pont a nászutam előtt vádolt…

Posted by Donáth Anna on Monday, August 12, 2019

Ezek is érdekelhetnek