„Mezőkövesd második focipályáját is megkapja, a rákos betegek meg ezentúl az utcán fognak várakozni”

Újabb focipálya épül Mezőkövesden, kiakadt a DK.

Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára  a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Lombard Pápa Termál FC mérkőzésen a mezőkövesdi stadionban 2013. augusztus 17-én.
Tállai András, a Belügyminisztérium önkormányzati államtitkára a labdarúgó OTP Bank Liga 4. fordulójában játszott Mezőkövesd Zsóry FC - Lombard Pápa Termál FC mérkőzésen a mezőkövesdi stadionban 2013. augusztus 17-én. Fotó: MTI/Vajda János

Fedett focipálya és kézilabdacsarnok is épül Mezőkövesden, miközben még az sem derült ki, hogy úgy általában mi szükség van a fideszes Tállai András által pátyolgatott mezőkövesdi futballklubra – írta meg reggel az Index.

Az újabb értelmetlen közpénzszóráson alaposan felhúzta magát a DK.

„Mezőkövesd második focipályáját is megkapja, a rákos betegek meg ezentúl az utcán fognak várakozni”

– írta a párt arra a szintén mai hírre utalva, miszerint az Onkológiai Intézet embertelen körülmények közt várakoztatja hajnalonta a rákos betegeket, amire az intézmény utóbb azt a megoldást találta ki, hogy akkor inkább ezentúl be sem engedi az érkezőket az épületbe.

„A Demokratikus Koalíció szerint Magyarország egyre mélyebbre süllyed abban az abszurd drámában, amit Orbán Viktor kilencedik éve rendez, a fideszes hűbéresek pedig vidáman asszisztálnak hozzá” – írta Gyurcsány Ferenc pártja, hozzátéve:

„Taszító, undorító és minden elképzelhetőnek a legalja az, amit az Orbán-rezsim művel Magyarországgal és a magyar emberekkel.”

Kapcsolódó hírek