Letörölt egy posztot a katasztrófavédelem, annyi gyűlölködő kommentelt alá

A kezével a játékgépbe szorult kisfiú mentése Tiszafüreden 2019. július 17-én.
A kezével a játékgépbe szorult kisfiú mentése Tiszafüreden 2019. július 17-én. Fotó: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Tiszafüred HTP

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalát is elérte az internet mocska, legalábbis erre utal a katasztrófavédők legújabb bejegyzése, miszerint a gyűlölködő kommentek miatt le kellett venniük egy tegnapi képösszeállítást.

A tudósítás arról számolt be, hogy szerdán Tiszafüreden beszorult egy kisfiú keze egy játékgépbe, és a helyi hivatásos tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. A fiúnak az ijedtségen kívül nem esett komolyabb baja – írták az azóta már nem olvasható közlésben.

Nem tudni, milyen gyűlölködést válthatott ki ez a hír a Facebook megkeseredett igazságosztóiból, mindenesetre ma a katasztrófavédők azt írták:

„a poszthoz sajnálatos módon olyan sok gyűlölködő és mocskolódó hozzászólás érkezett, hogy kénytelenek voltunk úgy dönteni, azt eltávolítjuk az oldalunkról”.

Hozzáteszik:

„A BM OKF Facebook-profiljának több mint hatéves története során először kényszerültünk ilyen lépésre. A történteket rendkívül szomorúnak tartjuk.”

Kapcsolódó hírek