Bűnügy

Fejlemény a bicskei pedofil gyermekotthoni igazgató ügyében, megszólalt a bíróság

Gazdaság

Lecsap a Temu piactérre a Gazdasági Versenyhivatal

Belföld

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Letörölt egy posztot a katasztrófavédelem, annyi gyűlölködő kommentelt alá

RövidenRöviden
A kezével a játékgépbe szorult kisfiú mentése Tiszafüreden 2019. július 17-én.
A kezével a játékgépbe szorult kisfiú mentése Tiszafüreden 2019. július 17-én. Fotó: Facebook/BM Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság/Tiszafüred HTP

Az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság Facebook-oldalát is elérte az internet mocska, legalábbis erre utal a katasztrófavédők legújabb bejegyzése, miszerint a gyűlölködő kommentek miatt le kellett venniük egy tegnapi képösszeállítást.

A tudósítás arról számolt be, hogy szerdán Tiszafüreden beszorult egy kisfiú keze egy játékgépbe, és a helyi hivatásos tűzoltóknak kellett kiszabadítaniuk. A fiúnak az ijedtségen kívül nem esett komolyabb baja – írták az azóta már nem olvasható közlésben.

Nem tudni, milyen gyűlölködést válthatott ki ez a hír a Facebook megkeseredett igazságosztóiból, mindenesetre ma a katasztrófavédők azt írták:

„a poszthoz sajnálatos módon olyan sok gyűlölködő és mocskolódó hozzászólás érkezett, hogy kénytelenek voltunk úgy dönteni, azt eltávolítjuk az oldalunkról”.

Hozzáteszik:

„A BM OKF Facebook-profiljának több mint hatéves története során először kényszerültünk ilyen lépésre. A történteket rendkívül szomorúnak tartjuk.”

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Megint változik a Facebook és az Instagram, ez történik az üzeneteinkkel

Meghalt egy ember, amikor járdára hajtott két autó Debrecenben

Fogy a levegő Zuckerberg közösségimédia-mocska körül: az EU betiltja a Meta személyes adatokon alapuló célzott hirdetéseit

Rekordszámú személyes adatot kért ki a magyar kormány tavaly a Facebook-felhasználókról

Itt a bejelentés: jön a fizetős Facebook és Instagram – ennyi lesz a havidíj annak, aki nem akar reklámokat

Orbán Viktor beteg? Elképesztő választ adott a miniszterelnök sajtófőnöke