Bűnügy

Lelőttek egy férfit Komádiban

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Gazdaság

Brutális megszorítást jelentett be Varga Mihály, összeomlott a költségvetés

Vandálok leromboltak egy buszmegállót Szombathelyen, a fideszes képviselő örül neki

Vandálok leromboltak egy buszmegállót Szombathelyen, a fideszes képviselő örül neki
Fotó: Úgytudjuk.hu

Tort ül a kreténségbe ojtott bosszúvágy a szombathelyi Fideszben, mióta februárban megbukott a kormánypárt a helyi közgyűlésben, és széles összefogással az ellenzék került többségbe.

A legújabb hír, hogy a Szent Flórián körúti buszmegállót, amit tavaly októberben épített a Kétfarkú Kutyapárt közadakozásból, „valakik” keddre virradó éjjel megrongálták.

A Kutyapárt a Facebookon azt írta,

„Természetesen elképzelhető, hogy ez a világ első buszmegállója, amit elbontanak a lakosok, hogy végre nyugodtan tudjanak ázni. Minden másra meg ott a Fidesz.”

A buszmegállót ugyanis már áprilisban is ellenezte a körzet fideszes képviselője: Sátory Károly a közgyűlésben óriásit toporzékolt amiatt, hogy „aki odatákolmányolta azt a buszmegállót, az szépen bontsa el és tegye oda, ahova akarja, csak ne az ő körzetébe”.

A buszmegálló végül maradt, mivel az új ellenzéki többséget megszavazta, a lakók pedig örültek neki, hogy lett végre egy fedett buszvárójuk, ha már harminc évig hiába vártak rá és Sátory sem volt képes elintézni nekik.

Most azonban a Kutyapárt szerint ismeretlenek „kicsavarták a talajrögzítőkből majdnem az összes csavart, ezzel veszélyeztetve az emberek életét”, feltehetően azzal a szándékkal, hogy ha jön egy nagyobb szél vagy vihar, és baleset történik, lehessen majd érte a viccpártra mutogatni.

A fideszes Sátory nem is leplezte örömét a rongálás hírére, a mindössze 7 követővel rendelkező Facebook-oldalán azt írta,

„bárki tette, köszöni”, hogy az éj leple alatt sunyi módon elbontotta a körzetében élők kényelmét szolgáló, közadakozásból felépített buszmegállót.

Megszólalt a rendőrség a szombathelyi kórházban ápolt, bántalmazott csecsemő ügyében

Bántalmazott csecsemőt ápolnak a szombathelyi kórházban

Kokain miatt eltiltott olimpiai bajnok is szerepel a Fidesz 2024-es választási jelöltjei között

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt