Baleset

Ketten meghaltak egy balesetben Budapesten, a vétkes sofőr és utasai elmenekültek

Bűnügy

Elfogatóparancsot adtak ki a csütörtöki halálos hármas karambol ügyében

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Agyonlőtték egy kisfiú kutyáját Vas megyében, majd a polgármester addig tagadott, amíg elé nem tették a tetemet

A vadászok terepjárója.
A vadászok terepjárója. Fotó: Marton Ágoston

Megrázó történetről számolt be egy horvátzsidányi turisztikai központ tulajdonosa, Marton Ágoston nyilvános beszámolóját az Úgytudjuk.hu vette észre.

Tegnap este eltemettük Gáspár kiskutyáját Ugrát. Ezúton is szeretnénk gratulálni a szakonyi polgármesternek, aki lelőtte…

Posted by MARTON – SZÁLLÁS on Thursday, June 6, 2019

Marton ebben azt írta, szerda este 10 éves fia, Gáspár és mudi kutyája, Ugra játszani indult a horvátzsidányi birtokukhoz tartozó tóhoz. Percek múlva egy dörrenés hallatszott, a fiú hívni kezdte a kutyát, de az nem jött. Apja lóra pattant, a helyszínre sietett, ahol egy vadászlesen két vadászt talált,

egyikük állítása szerint a közeli Szakony polgármestere volt, a másik egy osztrák vadász.

Kérdezte őket a kutyáról, de azt állították, nem látták. Az apa friss vérnyomokat talált a vadászles környékén, és ismét kérdőre vonta a „vadászokat”:

„Üvöltöttem! A két vadász teljes nyugalommal szemlélte a dührohamomat. Tagadtak mindent. Elmondtam nekik, hogy a kutyus a kisebbik fiamé, illetve azt is, hogy biztos, hogy ők lőtték le, mert az a vérfolt a földön teljesen friss, még a föld sem itta be és arra a helyre csak az ő vadászlesükből lehet rálátni. (…) Kértem őket, majd könyörögtem, hogy legalább adják vissza, hogy normálisan eltemethessem. Még mindig tagadtak mindent.”

Mint írja, a vadászok ezután összepakoltak és elmentek, az apa pedig keresni kezdte a kutya tetemét, amit végül egy zsákba rejtve, egy csalánosban talált meg, méterekre a vadászlestől. A férfi hazavitte Ugrát, majd a szakonyi polgármester házához indult, aki ekkor érkezett haza.

Marton ismét leüvöltötte a vadász-polgármestert, akinek első reakciója „még mindig a bociszemű tagadás volt”.

„Aztán mikor a motorháztetőre tettem a nylonzsákot benne a kutyával akkor elcsendesült. Mondj már valamit te szemét!!! Üvöltöttem. Csak annyit mondott halkan, hogy szégyenlem magam”

– írja a férfi, aki állítása szerint azóta beszélt a fővadásszal, aki felvette a kapcsolatot a vadászkamarával is. Az Úgytudjuk.hu szintén kereste az illetékeseket, de választ egyelőre nem kaptak.

Kapcsolódó friss hírek

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz

Kezd belegabalyodni a kormány, hogy a „csak ránk ható háború” vagy a kereskedők miatt drága az üzemanyag