Megszólalt rosszulléte után Lagzi Lajcsi

Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én.
Galambos Lajos, a Lagzi Lajcsi néven ismert zenész távozik a székesfehérvári büntetés-végrehajtási intézetből 2016. január 24-én. Fotó: MTI/Lakatos Péter

Kiengedték a kórházból a víz-, gáz- és villanylopással vádolt Galambos Lajost, aki pénteki tárgyalása előtt lett rosszul, és mentő vitte kórházba a bíróságról.

A mulatós a Blikknek most azt mondta, ugyan kiengedték a kórházból, de hamarosan vissza kell mennie kivizsgálásra. A gondja belgyógyászati jellegű, de még nem azonosították.

„Sosem gondoltam volna, hogy ilyet fogok mondani, de hálás lehetek az ügyésznőnek, hogy két egymást követő napon kellett vele farkasszemet néznem, mert így időben ütközött ki az eddig ismeretlen egészségügyi problémám”

– mondta Galambos Lajos, hozzátéve, még a mentőben is 194 volt a vérnyomása. Gyógyszereket kapott, a főorvos azt javasolta, kerülje a stresszt, így a továbbiakban lemond a tárgyaláson való részvétel jogáról.

Kapcsolódó hírek