Bulvár

Hajdú Péter kiröhögte Magyar Pétert, majd gyorsan letiltotta a kommentelési lehetőséget

Baleset

Megtalálták a verőcei tragédia negyedik áldozatát

Baleset

Nagy baleset a Liszt Ferenc-repülőtérre vezető úton, teljes útlezárás

Szétoltják a Twitteren Kovács Zoltánt, miután a francba küldte a Washington Post újságíróját

Elszakadt a cérna Kovács Zoltán nemzetközi kommunikációért és kapcsolatokért felelős államtitkárnál egy Washington Post-cikk miatt, mely Trump és Orbán találkozójával foglalkozott, de nem éppen origós hangnemben.

A hvg.hu szemléje szerint Richard Cohen a véleménycikkben többek között megjegyezte, Magyarország nem fontos kereskedelmi partner, nem tölt be hatalmi egyensúlyt,

„a legjobb napjait már maga mögött hagyta, az oroszok elleni 1956-os dicsőséges kiállására a jelenlegi, történelmileg vak amerikai generáció már nem is emlékszik – és eddig Trump is kétségkívül közéjük tartozott”.

Ezután jött Kovács Zoltán, és diplomatikusnak nehezen nevezhető stílusban szállt bele Cohenbe. Először keleti parti liberális elit elképesztő tudatlanságát és arroganciáját emlegette, majd azt írta:

„Több mint 10 millió magyar, aki minden nap bebizonyítja az ellenkezőjét üzeni neki: Menj a francba!”

https://twitter.com/zoltanspox/status/1130744444964229121

Kovács Zoltán tweetje alatt ezután elkezdtek sorjázni a kormányszóvivővel egyet nem értő hozzászólások magyarul és angolul egyaránt:

„Több, mint tízmillió magyar? Abból kábé 2millió a megtévesztett, agymosott fidesz-NER szavazó plusz a határon túlról szisztematikusan szállított választási csalók, a többi rühell benneteket, mint a szart. Ne hidd, hogy O1G, a földesurad csak egy primitív, tökhülye rabló.”

„figyelj már, az emlegetett 10 millió magyar jórésze téged egy sunyi hazug patkánynak tart, szóval ne nyilatkozz 10 millió ember nevében!”

„Igazán elegáns, kifinomult a stílusod @zoltanspox, igazi konzervatív úriember vagy. Ja, nem. Kérlek, a jövőben csak 9.999.999 magyarra hivatkozz, én semmilyen közösséget nem nem vállalok veled és a fasisztoid kormányoddal.”

„Szerintem be kéne kéretnetek az USA nagykövetét, a szőnyeg szélére állítani és közölni vele, hogy jobban járnak, ha ilyen nem történik többet, mert még a végén betiltjátok az ájfónt, mint ők a huaweit!”

„Az én nevemben ne üzengess te majom. Akik nevében te magyarázhatsz az a 2 millió birka meg az ukránjaitok.”

„Az épelméjű magyarok nevében elnézést kérek Richard Cohen úrtól.”

„Édesanyád nevében üzengess maximum, ne az enyémben, te alantas féreg.”

„You are not talking in my name, you stupid cunt!”

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!