Belföld

Magyar Péter üti-veri Orbán Viktort, saját követői is kinevetik a miniszterelnököt

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Orbánnak egy járműipari tesztpályáról is az jutott eszébe, hogy meg kell védeni az identitást

Orbán Viktor miniszterelnök (k), Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (j) és Háry András, az Autóipari Próbapálya Zala Kft. ügyvezetője átadja a ZalaZone Zalaegerszegi Járműipari Tesztpálya első ütemét 2019. május 20-án.
Orbán Viktor miniszterelnök (k), Palkovics László innovációs és technológiai miniszter (j) és Háry András, az Autóipari Próbapálya Zala Kft. ügyvezetője átadja a ZalaZone Zalaegerszegi Járműipari Tesztpálya első ütemét 2019. május 20-án. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Magyarország a sorozatos európai válságok után azt a következtetést vonta le, hogy meg kell őrizni az identitást, meg kell védeni a biztonságot és tovább kell erősíteni a versenyképességet – ez jutott eszébe Orbán Viktornak hétfőn Zalaegerszegen arról, hogy átadták a ZalaZone járműipari tesztpálya első ütemét.

„Ez a három dolog a magyar észjárás szerint összefügg: az identitásunk és a határaink megvédéséhez hozzátartozik az európai életforma, az európai gazdasági modell és a világ legnagyobb belső, egységes piacának megőrzése is” – magyarázott a kormányfő, hozzátéve, hogy a pénzügyi és a migrációs válság, valamint a Brexit is arra figyelmeztet, hogy

„ha nem figyelünk oda, ha nem választunk megfelelő vezetőket, ha nem hozunk jó döntéseket, ha nem teszünk bátor lépéseket, akkor Európa tartós hanyatlása is bekövetkezhet”.

Kapcsolódó friss hírek

Holttestet találtak az utcán Szentesen

Elképesztő pénzért kelt el Magyar Péter „női” napszemüvege

Aláírásgyűjtő aktivistákat vertek meg Budapesten

Busz és villamos karambolozott Budapesten

Orbán Viktor a kolostorkájában fogadta Irakli Kobakhidzét

Rémhír terjed a TikTokon a betétek befagyasztásáról, az MNB feljelentést tesz