Bűnügy

3-as terrorfokozat van érvényben Magyarország területén

Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Átadtak egy kétmillió forintból épült kerékpártárolót Zalaegerszegen – kiakadt a biciklis közösség

Átadtak egy kétmillió forintból épült kerékpártárolót Zalaegerszegen – kiakadt a biciklis közösség
Fotó: Zalai Hírlap/Katona Tibor

Kétmillió forintos beruházással megépített, 36 kerékpárt befogadó fedett tárolót adtak át a zalaegerszegi Landorhegyi Sportiskolai Általános Iskola előtti téren – írja a Zalai Hírlap.

Hogy mi került ezen a tákolmányon 2 millió forintba, azt ne firtassuk, az elégedetten vigyorgó potentátok ábrázata többet mond minden szónál.

A bringások inkább azért gurultak dühbe, mert a tárolót normálisan használni sem lehet.

Gratulálok, hogy sikerült 2 millióból egy ekkora balfaszságot építenetek! Ha nem értetek hozzá, akkor miért nem kérdeztek olyanokat, akiknek van fogalmuk arról, hogy milyennek kellene lennie egy normális tárolónak?

– veti fel a kérdést a Minimal Mass nevű biciklis Facebook-oldal, és a Cycling Club csoportban is száz fölötti kommentben gyalázzák a túlárazott beállót.

Gratulálok, hogy sikerült 2 millióból egy ekkora balfaszságot építenetek! Ha nem értetek hozzá, akkor miért nem…

Posted by Minimal Mass on Friday, May 17, 2019

Az ilyen típusú bringatámaszokkal ugyanis az a legfőbb probléma, hogy nem lehet benne rendesen rögzíteni a biciklit, és eldőlés esetén komoly károkat okozhat a kerékben, tárcsafékben.

Biztonságosan le sem lehet kötni hozzájuk a gépet, hiszen gyors rögzítős kerék esetében (mint amilyen ma már a legtöbb) semmit nem ér az első kerék odaláncolása – a váz és a többi rész egy mozdulattal ellopható. Az pedig már csak hab a tortán, hogy a 2 milliós minimalista építmény alá még egy csendesebb eső is simán bever.