Baleset

Nagy baleset az M1-esen Budaörsnél, több kilométeres a torlódás

Külföld

Merényletet követtek el Robert Fico ellen, több lövés is eltalálhatta

Bulvár

Nagy Feró elmondta a véleményét Magyar Péterről

Reagáltak Iglesiasék Jolly plágiumvádjára

Nyilatkozott a Borsnak az Enrique Iglesiassal közösen dolgozó Matoma menedzsere annak kapcsán, hogy a magyar mulatós, Jolly néhány hete plágiummal vádolta meg a világsztárokat.

Jolly a TV2-ben magyarázta, hogy Iglesiasék I Don’t Dance (Without You) dala nagyon hasonlít az ő Bűbáj és csáberő című szerzeményére, ami miatt „megtették a szükséges intézkedéseket”.

A Bors megkereste a norvég DJ/producer, Matoma menedzserét, aki elmondta: többfelől értesültek már a plágiumvádról,

de hivatalosan sem Jolly, sem a jogi képviselője nem kereste őket, jogi lépéseket nem tettek.

A menedzser azt is állítja, aligha igazak a vádak: már csak azért sem lophatták el Iglesiasék Jolly dalát, mert az ő számukat 2016. decmeber 4-7. között vették fel Miamiban, fél évvel azelőtt, hogy Jolly szerzeménye megszületett volna.

A magyar mulatós viszont ragaszkodik hozzá, hogy az ő száma volt az első.

„Érdekes, a YouTube-on nem lehet látni, hogy az egy 2016-os felvétel lenne” – magyarázta a Borsnak Jolly. „Nem beszélve arról, hogy a Bűbáj és csáberő is 2016-ban készült, és már abban az évben kijött egy kisebb, másfél perces bemutatóanyag, és csak a hivatalos videoklip jelent meg 2017 áprilisában. Úgy tűnik, az egyre kiélezettebb vita csak jogi síkon dőlhet el” – foglalta össze a helyzetet a magyar előadó.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!