Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Bulvár

Tömegverekedés volt a Westend bevásárlóközpontban

Bűnügy

Rengeteg pénzt találtak: vesztegetés gyanúja miatt őrizetbe vették egy fővárosi tankerületi központ vezetőjét

Határvadász laktanyát adtak át Miskolcon 4 milliárd forintból

Rendőrök az alegységügyeleten a Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály III. XXI. Határvadász Bevetési Osztály állományának elhelyezéséül szolgáló új épület átadásán Miskolcon 2019. május 16-án.
Rendőrök az alegységügyeleten a Készenléti Rendőrség Kelet-magyarországi Határrendészeti Igazgatóság Határvadász Bevetési Főosztály III. XXI. Határvadász Bevetési Osztály állományának elhelyezéséül szolgáló új épület átadásán Miskolcon 2019. május 16-án. Fotó: MTI/Vajda János

A készenléti rendőrség állományába tartozó határvadászoknak épült laktanya Miskolcon, amelyet csütörtökön adtak át,

a beruházás mintegy négymilliárd forintba került.

Az átadáson Kontrát Károly, a Belügyminisztérium parlamenti államtitkára arról magyarázott: a biztonság határozza meg az ország mindennapjait, a lakosság életfeltételeit. A biztonság tovább erősödik, ezt bizonyítja ez a beruházás is – mesélte.

A kormány 2016-ban határozott háromezer határvadász szolgálatba állításáról, erre, illetve elhelyezésükre csaknem százmilliárd forintot biztosított. Az országban tizenegy határvadász-laktanya épült, amelyekben Kontrát szerint a határvadászok huszonegyedik századi körülmények között élhetnek, felkészülhetnek a szolgálatra és teljesíthetik a törvényben előírt feladataikat.

Ma Magyarország biztonságos országnak számít, a határvadászok megvédték a déli határt, amely schengeni határnak is számít, jelentősen javult a közbiztonság – magyarázta az államtitkár Miskolcon, a déli határtól kellő távolságban.

Bombafenyegetés a Miskolci Törvényszéken, kiürítették az épületet

Durvul a járvány, tilos a látogatás a miskolci kórházakban

Halálos tragédia Miskolcon

Orbán fura rikoltozással beszélt arról, hogy aggódik unokái jövőjéért

Magyar Péter bejelentette az EP-választási jelöltjeit

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből