Belföld

Orbán Viktor tombol a Facebookon, elege van mindenből

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Baleset

Súlyos baleset történt az M2-es autóúton

Megrongálták a Momentum plakátjait, bekopogott a Fideszhez a képviselőjük

„I love migráció” matricákkal ragasztgatták össze valakik a Momentum Mozgalom EP-választási plakátjait pénteken Bicskén.

Az eset kapcsán Molnár Dániel, a Momentum helyi képviselője bekopogott a település Fidesz-lerakatához, ahol „annyira meglepődtek, hogy az egyik aktivistájuk első körben el is ismerte, hogy ők voltak” – írja Molnár a Facebook-oldalán. A megszeppent magyarázkodásról videó is készült:

A HELYI FIDESZ RONGÁLJA A PLAKÁTJAINKAT – ELISMERTÉK

A HELYI FIDESZ RONGÁLJA A PLAKÁTJAINKAT – ELISMERTÉKMint a videón is látható, a helyi Fidesz emberei, gyaníthatóan közpénzből készített matricákkal, az összes helyben kihelyezett plakátunkat megrongálták. A Fidesz módszereihez híven, hazug propagandát írtak a sajátkezűleg kitett plakátjainkra. Különösen érdekes, hogy az a párt ragasztgat ilyen matricákat, akiknek a kormányzása alatt több tízezer külföldi jöhetett országunkba a több milliárdos kárt okozó letelepedési kötvényprogram keretein belül, köztük az Interpol által körözött – azóta elhunyt – Ghaith Pharaon. További bűnözőket is bújtatnak: Nikola Gruevszki, köztudott korrupciós ügyei miatt két év börtönre ítéltetett hazájában, Észak-Macedóniában; ám ő Magyarország határán útlevél nélkül átkelve, egy budapesti hotelszobában várhatta ki különleges menekültügyi eljárásának sürgetett lebonyolítását.Az eset kapcsán bekopogtam Tessely Zoltán fideszes országgyűlési képviselő ajtaján, hogy kérdőre vonjam őket. Annyira meglepődtek, hogy az egyik aktivistájuk első körben el is ismerte, hogy ők voltak! Később jött a magyarázkodás, azonban a videó önmagáért beszél. Szeretném nyomatékosan megkérni a helyi Fidesz embereit, hogy foglalkozzanak a saját pártjuk kampányával! Amennyiben mégis a Momentummal szeretnének konfrontálódni, akkor tegyük azt egy nyilvános vita keretében!Hozzászoktunk városunkban már ahhoz, hogy nem nézik jószemmel azt, hogy a Momentum Mozgalom Bicskén is változást szeretne, amiért folyamatosan tesz is! (https://bicske.blog.hu/2018/11/26/tasz_a_rendorseg_jogszerutlenul_jart_el_bicsken_egy_kozeleti_forummal_szemben) Bízunk benne, hogy idővel kellő számban lesz elege a helyieknek a Fidesz sokszor kiskirályként viselkedő, de valójában önálló gondolatok és akaratok nélküli embereiből. Ha változást szeretnél, ha működő egészségügyet, 21. századi oktatást és modern, jól fizető munkahelyeket, akkor szavazz a Momentumra május 26-án az európai parlamenti választáson!Tarts velünk!Csatlakozz!Szavazz a Momentumra, szavazz a jövőre!

Posted by Molnár Dániel on Friday, May 10, 2019