Belföld

Szentkirályi Alexandra videón számolt be róla, hogy rettentő ostoba

Baleset

Holtan találtak egy négygyermekes nyíregyházi családanyát

Életmód

Megszűnik egy kedvelt tévécsatorna Magyarországon

Karácsony Gergely: a parkolási biznisz a Fidesz ügye

A parkolási biznisz a Fidesz ügye, ez tény – írta közleményében Karácsony Gergely zuglói polgármester Rozgonyi Zoltán kerületi fideszes alpolgármester parkolással kapcsolatos sajtótájékoztatójára reagálva szerdán.

Karácsony Gergely szerint a Fidesz már többször megakadályozta a zuglói parkolás költségeinek csökkentését, „ez a valódi időhúzás”.

A Fidesz bizottság felállításában látja a parkolási költségek csökkentésének lehetőségét, ami látszattevékenység. A Fidesz már kétszer megakadályozta, hogy a zuglói önkormányzat saját kézbe vegye a parkolást, ez pedig a jelenlegi állapot legitimálása – emlékeztetett a zuglói polgármester, és azt is írta:

Rozgonyi Zoltán, a Fidesz zuglói frakcióvezetője, alpolgármester többször jelezte, hogy részt vesz a csütörtöki többpárti egyeztetésen, de a „pártközpont utasítására” most kihátrál ebből, ami gyávaság.

Rozgonyi Zoltán szerdai sajtótájékoztatóján pattogott egy sort arról, hogy a zuglói Fidesz felszólítja Karácsony Gergelyt: mondja fel a „botrányos parkolási szerződéseket”. A fideszes politikus a tervezett megbeszélést „elképesztő látszattevékenységnek” minősítette, ami szerinte újabb bizonyíték Karácsony Gergely alkalmatlanságára.

Kapcsolódó friss hírek

Megszólalt Áder János, talált valamit a mobiltelefonokban

„Megöllek!” – Székkel verte össze a tanárnőjét egy 9. osztályos az egyik szolnoki iskolában

Megtámadták a Kétfarkúak jelöltjét Kecskeméten

110 ezerhez közelít a külföldön dolgozó magyarok száma

Nagy baleset az M7-es autópályán, Balatonvilágosnál

Holttestet találtak az utcán Szentesen