Hollik: Európába szinte mindennel probléma van

De főleg az bántja, hogy más országok kormányainak nem a bevándorlás a fő és egyetlen témája.

Az európai elit elvesztette a kapcsolatot az európai valósággal – tájékoztatta Hollik István KDNP-s valóságszakértő kedden az M1 propagandakanális nézőit.

A kormányszóvivő elfogadhatatlannak tartja, hogy Európa nem tiszteli az emberek véleményét, és megbélyegzi azokat a pártokat és vezetőket, akiknek határozott bevándorlásellenes véleményük van, és arról is magyarázott, hogy az európai elit szerint Európában minden rendben van, a migráció problémája pedig nem létezik, Magyarország viszont azt látja, hogy

Európában szinte mindennel probléma van.

Probléma például Hollik szerint, hogy Európa nem válaszolt egyértelműen a bevándorlási krízisre, és a kontinens folyamatosan veszít gazdasági súlyából.

A KDNP-s szakértő úgy tudja, egyre több európai ember gondolja azt, hogy a dolgok nem mennek jól Európában, de az európai elit nem hajlandó meghallgatni az őket képviselő politikusokat.

Hollik ezután elmantrázta a szokásos paneleket a bevándorlás megállításáról, illetve hogy mind meghalunk, elpusztul Európa, a Földet pedig beszippantja egy fekete lyuk, ha nem a Fideszre szavazunk az EP-választáson.

Ezek is érdekelhetnek