Belföld

A Rábában találták meg Szentgotthárd fideszes alpolgármesterének holttestét

Bűnügy

Itt a közeli videó Robert Fico lelövéséről

Külföld

625 millió forint dugódíjjal tartozik a magyar nagykövetség Londonnak

Tragikus kényszerleszállás Moszkvában: legalább 13 ember meghalt

Hatalmas lángok csaptak fel a gép hátsó részéből.

Legkevesebb tizenhárman – köztük két gyermek – életüket vesztették, hatan pedig megsérültek az Aeroflot légitársaság Moszkva-Murmanszk járatának seremetyjevói kényszerleszállása során – közölte vasárnap este kórházi forrásokra hivatkozva a TASZSZ orosz hírügynökség.

https://www.youtube.com/watch?v=JxcSV9FJ0_I

Az Interfax azt jelentette, hogy a hivatalos lista szerint a kigyulladt gépen tartózkodó 13 ember sorsa ismeretlen. A TASZSZ szerint a fedélzeten 73 utas és ötfőnyi személyzet tartózkodott.

A Szuhoj repülőgépgyár SSJ-100-as típusú gépe 28 perccel a felszállás után kényszerleszállást hajtott végre, amely során a jelentések szerint az utasszállító vagy az egyik, vagy mindkét hátsó hajtóműve megrongálódott. A hátsó felén lángokba borult járműről az utasokat és a személyzetet felfújt csúszdákon mentették ki.

https://www.facebook.com/methirado/videos/2212698362394320/

https://twitter.com/bazabazon/status/1125066711588331523

Az elsődleges feltételezések szerint legvalószínűbb, hogy a tragédiát villámcsapás okozta, de nem kizárt a rövidzárlat lehetősége sem. Az incidens miatt a moszkvai repülőtereken több mint száz járatot késleltettek vagy töröltek.

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!