Szűnni nem akaró tömeg akarja aláírni Orbán migránsmegállító programját

Csoda, hogy van még működő toll az országban.

Szűnni nem akaró tömeg akarja aláírni Orbán migránsmegállító programját
Fotó: fidesz.hu

A legfrissebb adatok szerint már több mint másfél millió aláírást gyűjtött össze Orbán Viktor 7 pontos programja mellett a Fidesz a bevándorlás megállítására

– mesélte a nagyobbik kormánypárt országgyűlési képviselője szerdán Budapesten, sajtótájékoztatón.

Szatmáry Kristóf arról magyarázott, hogy az európai parlamenti választásig hátralévő időben továbbra is az emberekkel való közvetlen párbeszédre kell helyezni a hangsúlyt. A képviselő úgy értékelte, hogy

ez az elmúlt időszak egyik legeredményesebb aláírásgyűjtése.

A XVI. kerületben, egy majálison tartott sajtótájékoztatón Szatmáry úgy fogalmazott: „itt, a kertvárosban is közelítünk a tízezer aláíráshoz”, ami nagyon jó eredménynek számít.

A képviselő kiemelte, az emberekkel beszélve azt tapasztalják, hogy nagyon sokan egyetértenek a miniszterelnökkel és a Fidesszel abban, hogy Európát meg kell védeni, a bevándorlást pedig meg kell állítani.

A Fidesz ezen a héten országjárást is indított, választási fórumokat tartanak szerte az országban, Budapesten és vidéken is. Több mint 220 rendezvényre kerül sor a következő hetekben, hogy lehetőleg aki eddig egy kavics alatt élt, az is értesüljön róla: irtózatosan nagy a veszély, mindenkit meg akarnak enni a migránsok, de Orbán Viktor megvéd.

Ezek is érdekelhetnek