Kiderült, mivel süti le a lazacot Németh Szilárd húsvétra

De előtte még szabadságharcot vív, mint 1849-ben.

Interjút adott a Magyar Hírlapnak Németh Szilárd, a Honvédelmi Minisztérium parlamenti államtitkára, melyben keményen kiosztotta a „bevándorláspárti” Brüsszelt, és azt is elárulta, mit eszik húsvétkor.

Németh szerint most is ugyanaz a helyzet, mint 1849-ben volt,

„most is szabadságharcot vívunk, csak más eszközökkel. Akkor is azt szerettük volna elérni, hogy függetlenek és szabadok legyünk, ám akkor is egy birodalom állt ezzel szemben”

– magyarázta a valakivel folyton hadban álló kormány honvédelmi esze, hozzátéve: „vagy a szabad, keresztény kultúrára épülő nemzetek Európája, vagy egy Brüsszelből uralt, migránsok által elözönlött, kevert lakosságú, etnikumú és vallású birodalom, az európai egyesült államok részei leszünk, és új Szovjetunió születik”.

A kötelező politikai panelek pufogtatása mellett jutott néhány sor a gasztronómiára is, de ezúttal nem a pacalfogyasztásról mesélt Németh, hanem arról, hogy anyukája és ő főzi majd a húsvéti menüt.

Nagypénteken bőrén sült lazac lesz a menü korianderes, currys kókusztejes lencsefőzelékkel,

vasárnap orjaleves, töltött káposzta, rozmaringos báránysült és bécsi krumplisalátával körített borjú kerül az asztalra – tudta meg az ország.

Kapcsolódó hírek