Közlekedés

Rendet tesz a MÁV: nem lehet csak úgy csoportosan felszállni a vonatokra

Baleset

Nagy baleset Budapesten, több busz is késik

Belföld

Drámai felvételt tettek közzé a szinte magatehetetlenül fekvő Karsai Dánielről

Jogi lépéseket tesz az MTVA a hétfői ellenzéki „blokád” miatt

Jogi lépéseket tesz a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap ismeretlen tettesek ellen – írja a Híradó.hu annak kapcsán, hogy tegnap néhány ellenzéki képviselő ismét megpróbált bejutni a közmédia székházába.

A politikusok azért akartak ismét bejutni a követeléseikkel felszerelkezve, hogy számon kérjék a közpénz-tízmilliárdokkal kitömött intézményen, miért nem ismerteti az ellenzéki pártok véleményét az EP-kampányban.

Az MTVA szerint viszont az ellenzékiek

blokádot emlegetve állták el a Kunigunda úti épület egyik bejáratát, így a szabadság és munkához fűződő jogukban korlátozták a dolgozókat és a vendégeket.

Más ellenzéki képviselők engedély nélkül hatoltak be a közmédia területére, többen közülük törvénysértő módon készítettek kép- és hangfelvételeket, amivel megsértették a munkatársak személyiségi jogait – mesélte a propagandaközpont.

„Az MTVA a tapasztalt visszaélések miatt haladéktalanul megvizsgálja a rendelkezésre álló jogi eszközöket, és megteszi a szükséges lépéseket. Nem ez volt az első alkalom, hogy ellenzéki képviselők betörtek a közmédia épületébe. Tavaly év végétől több alkalommal követtek el hasonló jogsértéseket, ellehetetlenítve a normál munkavégzést”

– panaszolták, de hogy a normál munkavégzés alatt azt a közpénzből celebrált agymosást értik-e, melyet napról napra űznek, azt nem fejtették ki.

„Kiemelkedő munkatársait” díjazta az MTVA: ezt a 8 nevet kell megjegyezni

Elhallgatta a közmédia, hogy miért akcióztak Hadházy Ákosék az MTVA székházánál

142 milliárd adóforintot verhet el jövőre az MTVA

Menczer olyat posztolt a baloldali Magyar Péterről, hogy attól a női napszemüvege elindult a háborúba egy nadrágszíjjal

A Szuverenitásvédelmi Hivatalt is beveti a kormány Magyar Péter ellen, már ki is lettek röhögve

Saját egyházának tagjai jelentik fel Balog Zoltánt