Gigantikus leépítést emlegetnek az Echo TV-nél és a Hír TV-nél, Mészáros Lőrincnének azonban lesz munkája

Dévényi István, a Hír TV egykori műsorvezetőjének információi szerint a Hír TV 198 munkatársából 180-at tesznek utcára, az április elsején megszűnő Echo TV-ből pedig 50-embert menesztenek, miután összeolvad a két propagandakanális.

„Volt már G-nap, volt már I-nap (a Hír TV „visszavétele”), nem tudom, miként fogják nevezni, esetleg E-napnak, mindenesetre holnap a Hír TV 198 munkatársából 180-at tesznek utcára. Annyira brutális szám, hogy nehéz elhinni. Talán csak iparági pletyka. Update: és az Echo TV-ből is legalább 50 embert”

– írta csütörtökön a Facebookon.

A Media1 megkereste az ügyben Szikszai Pétert, a Hír TV vezérigazgató-helyettesét, ő azonban nem kommentálta az elhangzottakat, mint mondta, nem rendelkezik felhatalmazással, hogy a témában nyilatkozzon, hozzá tartalmi kérdések tartoznak.

Mészáros Lőrincnének nem kell aggódnia

Az Echo TV a honlapján ma közlemény jelentetett meg, ebben az áll, Mészárosné Kelemen Beatrix és Vaszily Miklós átadják a stafétát a Hír TV menedzsmentjének. Mint írták, a Közép-Európai Sajtó és Média Alapítvány tulajdonában és kezelésében lévő hírtelevíziók összeolvadásával leköszönnek az ECHO TV vezetői.

Mészárosné Kelemen Beatrix a Life TV és Ozone TV országos életmódcsatornák elnöki teendőit veszi át a közeljövőben, Vaszily Miklós – aki idén január óta a TV2 médiacsoportot vezeti – ezt követően kizárólag a kereskedelmi csatorna stratégiai irányítására koncentrál – áll a közleményben.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek