Elfenekelt egy 18 éves diáklányt egy orvos a Bajcsy-kórház rendelőjében

A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet XVII. kerületi Rákosmente szakrendelője.
A Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet XVII. kerületi Rákosmente szakrendelője. Fotó: Facebook/Fidesz Rákosmente

Többször is ráütött „L. doktor” a Bajcsy-kórház 17. kerületi szakrendelőjében egy egészségügyi szakgimnáziumos diáklány fenekére, aki az ápolói szakmai gyakorlatának első napjára érkezett az intézménybe – írja az Index a lány beszámolója nyomán, mely egy zárt Facebook-csoportban jelent meg.

Zsófia március 11-én lépett be a szakrendelőbe, ahol az orvos állítólag azzal fogadta, hogy adjon egy pacsit. Ezután az orvos szóvá tette neki a térdénél divatból szakadt farmert, megkérdezte, nem fog-e így megfázni. Ezután arra kérte a lányt, hogy forduljon meg,

majd rácsapott a fenekére, mondván, ezt a kiszakadt nadrágért kapja.

A lánynak pár óra múlva alhasi fájdalmai lettek, az orvos ezért átkísérte a nőgyógyászaszatra,

kifele menet azonban akkorát csapott a fenekére, hogy azt a másik szobában hallotta a lány egyik osztálytársa.

Én lefagytam. Nem is tudtam lereagálni, amit már sajnálok. Fájt. Már első napon, egy idős Doktor Úr hogy teheti ezt meg?

– idézte Zsófia beszámolóját az Index.

A lány elmondta a szüleinek az esetet, apja be is ment a rendelőbe, hogy kérdőre vonja az orvost. Személyesen és emailben is panaszt tett, de miután a kórház napokig nem reagált, a család egy másik gyakorlati helyet keresett a fiatalnak.

Az Indexnek a Bajcsy-Zsilinszky Kórház és Rendelőintézet annyit mondott, hogy vizsgálják az esetet, és annak lezárultáig nem adnak tájékoztatást.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek