Szijjártó: új csata kezdődik!

A „titkos bevándorláspárti tervek alkotása” ellen, bármi is legyen az.

Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. március 25-én.
Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter napirend előtt szólal fel az Országgyűlés plenáris ülésén 2019. március 25-én. Fotó: MTI/Koszticsák Szilárd

Dacára minden nyomásgyakorlásnak, Magyarország az ENSZ globális migrációs csomagjának egyetlen pontját sem hajtja végre – magyarázta Szijjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter az Országgyűlés hétfői ülésén.

A tárcavezető szerint a migrációval kapcsolatos brüsszeli vitáknak nem értünk a végére,

most új csata kezdődik,

ezúttal a

titkos bevándorláspárti tervek alkotása ellen.

Szijjártó Péter úgy tudja, a magyar kormány ezt a csatát is megvívja, nem hajtja végre a migrációs csomagot, mert az Magyarországra és a magyar emberekre veszélyes lenne. A kormány nem engedi, hogy Magyarország bevándorlóországgá váljon – magyarázta, teljesen zárójelbe téve azt a nem elhanyagolható tényt, hogy jelen állapotában a kutya sem akar Magyarországra bevándorolni – Magyarországról kivándorolni szokás, esetleg átvándorolni rajta, utóbbihoz például a Fidesz-közeli offshore-cégeknek mesés hasznot hozó letelepedési kötvény-biznisz nyújtott remek lehetőséget.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek