Baleset

Halálos hajóbaleset Verőcénél: két holttestet megtaláltak, öt embert még keresnek

Baleset

Megtalálták a verőcei tragédia negyedik áldozatát

Belföld

Felcsútra megy Magyar Péter

Halálos medvetámadás történt Székelyföldön

Meghalt az a 35 éves férfi, akire pénteken rátámadt egy medve a Hargita és Maros megye határán fekvő Kőrispatak (Criseni) határában, mondta el Péter Szilárd, a Hargita Megyei Mentőszolgálat vezetője az MTI-nek.

A férfi negyedmagával dolgozott az erdőben, amikor – a sürgősségi bejelentést tevő személy szerint – ráakadtak a medve barlangjára.

Az állat súlyosan megsebesítette a férfit, a társai szekéren szállították a faluba, egy olyan helyre, ahol már volt telefonos térerő, és riasztani tudták a mentőket.

A férfihez mentőhelikoptert küldtek, de visszafordult, miután a székelyudvarhelyi rohammentősök megállapították a halál beálltát.

Két gyermek maradt árván felelőtlen bürokraták miatt!

A mai rendkívüli tanácsülés közben kaptuk a hírt, hogy a ma délelőtti medvetámadás 35 éves áldozata életét vesztette. Szomorú és felháborító! Információim szerint már tavaly kérve volt a támadó #medve kilövése, de a #bukaresti bürokraták nem hagyták jóvá! Felelőtlenségük emberéltetet követelt! Két kiskorú gyerek maradt árván! Összefogásra van szükség, hogy segítsünk rajtuk.

Posted by Borboly Csaba on Friday, March 22, 2019

Kapcsolódó friss hírek

Írd te a Röviden híreit!

Szerkesztő-újságírót keresünk, jelentkezz!