A Gozsdu szóvivője szerint „nem ok nélkül” verik a vendégeket a kidobók

A Gozsdu Udvar hajnalban.
A Gozsdu Udvar hajnalban. Fotó: MTI/Szigetváry Zsolt

Fiaival együtt vertek meg egy német topmenedzsert nemrég a Gozsdu udvarban. Elmondásuk szerint az volt a bűnük, hogy vissza akartak menni az étterembe, ahol aznap korábban már vacsoráztak. A kidobók nem engedték be őket, a szóváltásból pedig durva verés lett, az 57 éves férfi arccsonttörést szenvedett.

A hely tulajdonosa később elkezdte mosdatni a jogkörüket durván túllépő biztonságiakat, most pedig a Gozsdu szóvivője tett még rá egy lapáttal:

Az ilyen incidensek sajnos részei az éjszakai életnek

– mondta az ATV Híradónak Heiszler Ákos.

A tulajdonoshoz hasonlóan ő is azzal érvelt, hogy a két fiúnak küzdősportos múltja van, és jól ismert személyek ebben a körben.

Egy 91 kilós nehézsúlyú bokszoló, egy thai harcos és az édesapjuk, 10 percen keresztül verbálisan inzultál egy hölgyet, egy üzletvezető hölgyet és aztán a végén meglökik. Ezután alakult ki egy olyan verekedés, ami sajnálatos

– magyarázta a szóvivő.

Heiszlert korábbi esetekre utalva arról is kérdezték, milyen indíttatásból ütöttek le a Gozsduban egy vendéget sörösüveggel a biztonságiak, vagy miért vertek meg egy gyerekszületést ünneplő férfitársaságot, de a szóvivő csak azt hangoztatta, hogy ezek mind okkal történtek.

Ezeknek az incidenseknek egyike sem ok nélkül történt, ezt bárki beláthatja. Illetve, ha ok nélkül történt volna, akkor én most itt nem beszélgetnék önnel… mert az védhetetlen volna. Ezeknek az incidenseknek mindegyiknek volt előélete, háttere, nagyon sajnálatosak, hogy megtörténtek – válaszolta Heiszler.

Tudsz te ennél jobbat is? Szerkesztő-újságírót keresünk!

Kapcsolódó hírek