Összevertek a biztonságiak egy német topmenedzsert a bulinegyedben

Agyba-főbe vertek a biztonsági őrök egy 57 éves német állampolgárságú férfit egy VII. kerületi étteremnél múlt péntek este – írja a Blikk.

A lapnak dr. Varga Zoltán, a bántalmazott férfi ügyvédje azt mondta, ügyfele az egyik legnagyobb német autógyár vezető menedzsere, aki két, Magyarországon élő fiához jött Budapestre. A bulinegyed egyik felkapott helyén vacsoráztak, majd eljöttek onnan. Később, mivel tetszett nekik az étterem, vissza akartak menni. Az ajtónál azonban a biztonságiak

lefújták a két gyereket gázspray-vel, a nagyobbat ütni kezdték, majd a kisebbik, 17 éves srác is kapott, mikor segíteni akart bátyjának.

Az apa a Blikk szerint videót akart készíteni az eseményekről, mire rátámadtak, és úgy megverték az őrök, hogy eltört az arc- és járomcsontja. Hogy miért indulhatott el az ütlegelés, arról a lap nem számolt be. A férfi kórházba került, ahonnan saját felelősségére Németországba utazott, ahol kiderült, sürgősen műteni kell.

A rendőrök négy férfit hallgattak ki gyanúsítottként az ügyben, az atrocitást állítólag rögzítette a térfigyelő kamera. A megvert apa ügyvédje szerint a történtek

különös kegyetlenséggel elkövetett súlyos testi sértésnek minősülhetnek.

Kapcsolódó hírek