Bűnügy

14 éves beteg gyereket molesztált hónapok óta egy 56 éves férfi Harkányban

Gazdaság

Hatalmas bónuszt kap minden dolgozó a kecskeméti Mercedes-Benz-gyárban

Bűnügy

Bizonyíték került elő arról, hogy Orbán Viktor döntött a pedofil igazgató kitüntetéséről

Szelleműzéssel kezdődnek ezentúl Aba képviselő-testületi ülései

Magyarország, itt kell lenned, hogy elhidd!

Harta ViktorHarta Viktor

Új szokást vezetett be Kossa Lajos, Aba független-fideszes polgármestere: ezentúl gyertya és tibeti hangtál is lesz a közgyűlésen, a „negatív erők” ellen.

„Szeretnék segíteni abban, hogy Paprikajancsi, Sunyi Róka és a Páváskodó Pulyka a láthatatlan világból ne tudja zavarni az értelmes, érdemi testületi munkát”

– vezette fel az újítást a települést a rendszerváltás óta vezető polgármester a 2019. január 23-i testületi ülésen. Monológját döbbent csend fogadta, a képviselők merev tekintettel, szó nélkül hallgatták Kossa szavait.

Szelleműzés

Kossa Lajos döntése alapján szelleműző szeánsszal színesednek innentől az abai képviselő-testület hivatalos ülései.Képviselő-testületi ülés – 2019. január 23. AbaLegjobb mondatok sorozat 3.#kossa #aba_varos #aba #szellemek

Posted by Abai Hírek on Friday, February 8, 2019

Az Átlátszó szerint a misztikus Paprikajancsi, Sunyi Róka és a Páváskodó Pulyka három olyan képviselőre utal, akik néha kritikával merészelik illetni a döntéseket, esetleg kérdeznek, míg a többiek csak az emberi szavazógomb szerepét töltik be.

Kossa négy üres széket is kikészített, ahová a negatív erők elleni hadviselés jegyében

jelképesen leültette Széll Kálmánt, Mahatma Gandhit, Martin Luther Kinget és a Dalai lámát.

Lopással vádolják a szelleműzőt

Kossa Lajos polgármester kapcsán nem ez az egyetlen furcsaság. A G7 írja, hogy 2018 végén felfüggesztett börtönbüntetést kért rá a Székesfehérvári Járási és Nyomozó Ügyészség, mert a vád szerint

Kossa éveken keresztül dézsmálta az önkormányzat pénzét: fizetési és vásárlási előleg címszó alatt 2012 és 2016 között 83 alkalommal vett fel kisebb-nagyobb összeget, összesen több mint 10,7 millió forintot, a település pénztárából.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a magyar sajtóval.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább chaten, mutasd meg ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Pedofilozós óriásplakátok jelentek meg Orbán Viktor fotójával

Novák Katalin fizetése 5,2 millió forintra emelkedett, és ezért pontosan annyit kell dolgoznia, mint amennyit államfői munkássága ért: nagy büdös semmit

„Mocskos komcsi” – Dávid-csillagot festettek a Momentum előválasztási plakátjára Budapesten

Újabb részletek derültek ki Magyar Péter március 15-i megmozdulásáról

Lehűlés érkezik a jövő héten, visszatérnek a hajnali fagyok

Botrányba fulladt az abai augusztus 20-a, megvertek egy képviselőt