Gazdaság

Kínos kérdésekre várja a választ Orbán Viktortól Magyar Péter

Bulvár

Ez nem egy nyilas házmester valami történelmi film forgatási helyszínéről, hanem Sulyok Tamást fotózták le Szegeden, egy csatorna mögött bujkálva

Bulvár

Tónika Show: valaki összemontázsolta Vámpír Ági kifakadását Varga Judit arcával

444: „Viktorjugend” alapításán viccelődött G. Fodor Gábor

Harta ViktorHarta Viktor

„Jó lenne csinálni egy Viktorjugendet” – hallható egy hangfelvételen, az elhangzottakat pedig G. Fodor Gábornak tulajdonítja a 444.hu.

„Talán egyébként ez egy jó gondolat, megértem [vagy ne írd le], hogy jó lenne csinálni egy Viktorjugendet. [Nevetés] Tehát mint a Best of Viktor meg [nem kivehető] tényleg gondolkozom azon, csak nyilván… nem fogom megcsinálni, csak gondolkozok rajta…”

– hallható a felvételen, amit először az IndaVideóra töltött fel egy ismeretlen.

A „Viktorjugend” a Nemzetiszocialista Német Munkáspárt, az NSDAP ifjúsági szervezetének, az egykori Hitlerjugend nevére rímelő „szóvicc”.

A 444.hu szerint vélhetően egy fideszes fórumon készült a hangfelvétel, amelyen a lap szerint G. Fodor Gábor, a diákokat tanáraik feljelentésére buzdító 888-főszerkesztő ötletel.

A lap megkereste G. Fodort, aki azt mondta, nem emlékszik, hogy ilyet mondott volna, majd egy „be akarjátok bizonyítani, hogy antiszemita vagyok?” riposzt után letette a telefont. Megjegyzik, a háborgás azért is fura G. Fodortól, mivel pont az ő lapja szokott antiszemitizmust kiáltani ellenzéki politikusokra.

A 888-nál egyébként legutóbb pont náci karlendítés miatt „mondott fel” egy propagandista, igaz Oláh Gellért szerint az csak egy „félreérthető mozdult” volt.

Orbán Viktor után a Facebook is elkezdett leszámolni a valódi hírekkel.

Tavaly október óta hiába posztoljuk a cikkeinket a közösségi oldalra, a felhasználók mindössze néhány százalékának mutatja meg az algoritmus.

Oszd meg te is ezt a hírt, küldd tovább ismerőseidnek, hogy ne csak a hatalmaskodók hangja hallatsszon:

Ez is érdekelhet

Rubeljobboldal: magyar politikusok is kaphattak pénzt Moszkvából oroszbarát propaganda terjesztéséért

A fideszes mamelukok elkezdték parancsra siratni Varga Juditot, az ország jelenleg talán legrettenetesebben sorsú asszonyát

Schiffer Andrásnak a Hír TV propagandistája súgta, hogy mit „fog akarni” mondani

Gulyás Gergelynek ún. gerincműtéte volt

Pesty László: Nem zárható ki, hogy zsarolják Varga Juditot

„Akkor is hazudsz, ha kérdezel” – reagálta Bayer Zsoltnak Magyar Péter