Belföld

Súlyos dolgokat állít Dúró Dóráról és Kocsis Mátéról Magyar Péter

Baleset

Milliárdos exdiplomata csapódott a földnek Besenyei Péter korábbi repülőjével

Belföld

Botrány a Széll Kálmán téri aláírásgyűjtésen, videón a bunkó fideszes

Deutsch Tamás szerint örömmel túlórázik a magyar

Önként és szívesen húz rá a munkaidőre a magyar munkavállaló, mert nálunk ez természetes – fejtette ki Deutsch Tamás fideszes EP-képviselő egy sajtótájékoztatón.

A politikust az RTL Klub annak kapcsán kérdezte, hogy március elsejétől már napi 9 órát kell a munkahelyen tölteniük a központi hivatalok tisztviselőinek.

„Ne csináljunk már Krisztusból bohócot, ne csináljunk már úgy, mintha Magyarországon egyébként ne lenne egy teljesen természetes dolog. Nem a főnöki kegyetlenség, nem a munkavállaló kihasználása, hanem az, hogy az emberek nagyon-nagyon jelentős részben örömmel dolgoznak ott, ahol dolgoznak, van egy szakmai végzettségük, nem munkahelyüknek, hanem hivatásuknak tekintik, és lehet, hogy 8:15-re kéne hivatalosan beérni, de 7:50-kor bent vannak, és lehet, hogy 16:45 perckor elmehetnének, de ha van elvégzendő munkájuk, akkor 17:30-kor, sőt, 18:15-kor is ott vannak még a cégnél”

– magyarázta Deutsch, fityiszt mutatva mindenkinek, aki szerint hírértékű, ha valakiknek hirtelen többet kell dolgozniuk.

Hozzátette, a közszféra munkavállalói 30 százalékos visszamenőleges béremelést kapnak, ennek tükrében pedig a szakszervezeti mozgolódások szerinte politikai töltetűek.